Vårjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vårjackor

Börja om med en ny vårjacka
Äntligen är det vår då man kan ta av sig de tunga vinterkläderna och hänga bort dem till nästa vinter. Till slut får man ta fram tunnare kläder i gladare färger, för nu är det vår och man kan andas liv och lust i luften. Precis som de olika slag blommor man nu kan se blomma, kan man se hur det blommar av hundratals modeller av vårjackor i butikerna. Du bestämmer själv vad det är ditt hjärta längtar efter och kan välja den modell som du passar bäst i. Idén är att du ska kunna känna dig fräsch och förnyad både på insidan och på utsidan.

Nytt och fräscht

En vårjacka ska inte vara grov och tung som en höstjacka och bör definitivt vara långt från den vinterjacka du burit de senaste månaderna. Därför är det nästan en symbolisk händelse att köpa sig en ny vårjacka; att börja om på nytt. Nya tag, nya krafter, nya kläder. Gladare färger som ljusrosa, krämvitt eller gråblått passar utomordentligt bra. Du kan hitta snygga bombervarianter eller denimjackor i dessa färger. Neutralt svart, vitt, brunt och grått passar även till våren, fast helst till ljusa blusar och fräscha byxor.

Vårjackan bäst för dig

En vårjacka kan komma i önskat material som till exempel jeans, mocka, skinn, bomullsvariationer eller polyester. Det finns utsökta nya modeller varje år, så kan du unna dig en ny vårjacka så är det värt det. Samla även på dig lätta scarfar eller halsdukar som du kan använda tillsammans med den nya jackan. En vacker halsduk passar till exempel alltid till en bikerjacka i skinn tillsammans med moderna skor och starkt läppstift. Ett tips till våren: Våga prova på en ny modell du inte använt förut, detta ger ett lyft på både kläderna och självkänslan.Liknande sökningar
Fiskars Skalknivar
SATAKE Skalknivar
Rosa Strandkläder
Ilse Jacobsen Chiffongblusar
InWear Chiffongblusar
Part Two Chiffongblusar
Abercrombie & Fitch Mjukisbyxor
B Young Orrebyxor
French Connection Jeans
ICHI Utsvängda jeans
DRY LAKE Långklänningar
Reima Regnjackor
Blåa Linnen
Barbour International Tröjor
Jordan Hoodies
Hugo Boss Kalsonger
Davines Hårvax
Biotherm Dagkräm
The North Face Sneakers
The North Face Fodrade stövlar
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Burton Menswear rea
Ellesse rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea