Jeans

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Jeans

Jeans för alla tillfällen


Jeans har sedan sitt genombrott blivit en av de vanligaste plaggen i vår garderob, och det finns en rad olika modeller och snitt att välja mellan. Man kan välja de helt vanliga blåjeansen, satsa på ett par slitna jeans eller gå tillbaka till svunna modetider med flare jeans. Vilken modell man än väljer kan man matcha dem med nästan alla plagg i ens garderob, eftersom jeans blir en tom målarduk att lägga upp sig outfit på. Jeans passar alla, oavsett ålder, kön, storlek eller stil. Det är inte konstigt att jeansen har blivit ett av de mest älskade plaggen genom tiderna.

Att lyckas med jeans

Rubriken är egentligen lite missvisande eftersom det egentligen inte finns några sätt att inte lyckas med detta plagg. Eftersom användandet är så fritt kan man göra vad man vill med jeans, vilket också har synts i de trender som kommit och gått. Alla minns nog det senas 90-talet med sina outfits av bara jeans, då gällde det inte bara att ha byxor på sig i jeansmaterial, utan helst också en väst och en jacka i samma stil. Man kan dock helt lugnt begränsa sig till bara jeansen som underdel, och matcha med en fin överdel, en topp eller en tröja.

Ett mode i förändring

Jeans är det perfekta plagget att ta till när man inte vet vad man ska ha på sig. Det går lätt att bara dra på sig ett par jeans och matcha det till en tunika, en topp, en tröja eller ett linne. Eftersom jeansmaterial först gjordes för arbetare är det ett smidigt material att ha på sig, och dessutom finns det mycket rörelsefrihet i plagget. Ett par snygga jeans kan klä upp eller klä ner ens andra kläder, och eftersom det finns ett så brett utbud är det knappast ett problem att hitta en modell som passar ens egen klädstil och kropp. Det enda som kan vara lite knepigt är att hitta den perfekta modellen, eftersom nästan alla butiker har en egen storleksguide när det kommer till jeans.Liknande sökningar
ASOS Högmidjade jeans
ASOS Skinny jeans
ASOS Slim jeans
ASOS Slitna jeans
G-Star jeans
Jack & Jones Lågmidjade jeans
Jack & Jones Skinny jeans
Jack & Jones Slim jeans
Jack & Jones Slitna jeans
Jack & Jones Stretch jeans
Levis Högmidjade jeans
Levis Skinny jeans
Levis Slim jeans
ONLY Högmidjade jeans
Replay Skinny jeans
Stradivarius Högmidjade jeans
Tiger of Sweden jeans
Topshop Högmidjade jeans
Weekday Högmidjade jeans
ASOS Jeansklänningar
FILA Hattar
FIXONI Mössor
Vans Runda solglasögon
Lotusgrill Kolgrillar
ONLY Blusar
Pieces Kortärmade blusar
Zizzi Chiffongblusar
Dickies Jackor
Guess Dunjackor
Blend She Jeans