G-Star jeans

Filter för Jeans

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

G-Star jeans

G-Star – en skön företagshistoria

G-Stars företagshistoria började när den 20-åriga holländaren Jos van Tilburg tog ett enkelt butiksjobb. Butiken han fick sitt första jobb på var det svenska jeansföretaget Dobber. Det var då van Tilburg utvecklade ett intresse för jeans och mode. År 1989 skapade han en jeanskollektion som han valde att döpa till Gap Star. Han var ung och hade inga större ambitioner utöver att försöka sälja sin produkt i Benelux. Under denna tid planerade han inte att expandera utan nöjde sig med blygsamma försäljningar. Trots detta bestämde sig företaget för att erbjuda sin kollektion på den internationella marknaden. Där gick de ut med namnet G-Star. Läs mer om G-Star på Wikipedia.

G-Star har sedan dess lansering sålt väldigt bra på den dynamiska modemarknaden. Företaget har visat sig gå med en årlig vinst som många kan avundas. Tillväxten beräknas uppgå till 20 och 30 % varje år. G-star är idag Hollands det mest framstående modemärke. G-star står för snygga, unika och sköna jeanskollektioner. ”Just the product” har alltid varit företagets filosofi. Dess marknadsapproach satsar på enkelhet och försöker visa att kreativitet och denim går hand i hand.

Jeans för alla

G-Star jeans har sedan genombrottet blivit en symbol för de annorlunda jeansen kombinerade med coola tillbehör och innovativa designlösningar. Självklart kan man välja de helt vanliga blåjeansen, eller satsa på ett par slitna jeans men vill man vara exceptionell är det G-star som gäller. Egentligen passar G-star jeansen de flesta unga människor oavsett kön, storlek eller stil. Det enda som krävs är att viljan att sticka ut lite ur mängden. Få fram din kreativa ådra med G-Star. Du kommer inte att bli missnöjd över ditt val. Du kommer ändå att bära ett par jeans från marknadens ledande företag inom sitt område.


G-star lyckas med jeans

G-star är onekligen ett av de företag som vågar visa en annorlunda stil när det kommer till denim. Deras enkla men samtidigt unika design gör att G-star jeans föredras av många. Självklart kan du kombinera dem med G-star jackor och tröjor för att få den kompletta looken. Vill du begränsa dig till bara jeansen och matcha med en fin överdel går det också bra. G-star lyckas skapa det rätta utseendet med sina coola jeans; något du själv får uppleva om du väljer att bära någon av deras modeller.


Ett mode i ständig förändring

Jeans är det perfekta plagget oavsett väder och vind. G-Star jeans går att kombinera med i princip allt från en snygg tunika eller enkel topp till en klassisk T-shirt. För att överleva som designer i modevärldens dynamiska förhållanden krävs det mycket mod och kreativitet; något som just G-Star har visat att de har med sina framgångsrika jeanskollektioner. Just denimtrender är något som ständigt förändras. Ibland är det inne med slitna jeans, ibland ska de vara raka eller smala. G-Star jeans har visat sig vara trendsättare och har du ett par sådana jeans så vet du att du har den rätta modellen för stunden. Ha kul! Klä dig snyggt!

Liknande sökningar
ASOS Högmidjade jeans
ASOS Raka jeans
ASOS Skinny jeans
ASOS Slim jeans
ASOS Slitna jeans
Jack & Jones Lågmidjade jeans
Jack & Jones Skinny jeans
Jack & Jones Slim jeans
Jack & Jones Slitna jeans
Jack & Jones Stretch jeans
Levis Högmidjade jeans
Levis Skinny jeans
Levis Slim jeans
ONLY Högmidjade jeans
Replay Skinny jeans
Stradivarius Högmidjade jeans
Tiger of Sweden jeans
Topshop Högmidjade jeans
Weekday Högmidjade jeans
ASOS Jeansklänningar
Rörstrand Assietter
ASOS Bikinis
FILA Vida byxor
Missguided Leggings
Tommy Hilfiger Jackor
FILA Kjolar
Y.A.S Plisserade kjolar
daisy street Långärmade klänningar
Sisters Point Spetsklänningar
Topshop Långklänningar