Håliga jeans

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Håliga jeans

Håliga jeans för alla säsonger


Håliga jeans har blivit vanliga sedan 2000-talets början och återkommer ofta i modemagasin som en snygg detalj att dra nytta av när man ska förnya sin garderob. Håliga jeans är nära besläktade med slitna jeans, fast här har man gått ett steg längre och gjort jeans som inte bara är tvättade för en ljusare färg, utan faktiskt har hål gjorda i sig redan på fabriken. Det har också blivit en trend att köpa hela jeans och sedan själv klippa hål på dem, det är ett val för de lite modigare konsumenterna. De som vill vara säkra på att hålen är snygga och hamnar på rätt plats gör nog bäst i att köpa ett par håliga jeans gjorda av tillverkare, och inte av en själv.

En detalj som gör skillnad

Håliga jeans har blivit utpekade som ett symptom för att mode har gått för långt, och att det känns ologiskt att betala lika mycket pengar för ett par hela jeans som för ett par som har delar av materialet borttaget. Det som är gemensamt för dessa kritiker är att de inte är speciellt intresserade av mode, utan bara funktionalitet. Ser man sina kläder som något mer än skydd mot kyla kan man definitivt inte ha något att invända mot håliga jeans, eftersom de ger ett helt nytt uttryck till ett gammalt plagg. Det bästa av två världar, helt enkelt.

Ett återkommande mode

Precis som flare jeans är håliga jeans något som har kommit tillbaka i modet flera gånger sedan det först introducerades. Det roliga med håliga jeans är att det finns så många olika nivåer på dem, man kan välja att köpa sådana som har lite mer diskreta hål precis över knäet, eller gå för den lite mer extrema modellen som har hål över hela låren och även på baksidan av benet. Vilket man än väljer finns det möjlighet att matcha jeansen med i princip vilken överdel som helst, det är väldigt snyggt att välja en lite mer proper topp till ett par riktigt håliga jeans, då får man en snygg effekt på hela outfitten.Liknande sökningar
Quiksilver Badbyxor
Glamorous Jeansjackor
MANGO Skinny jeans
Reclaimed Vintage Slitna jeans
La Redoute Kjolar
B Young Skjortklänningar
DRY LAKE Festklänningar
Munthe Chiffongklänningar
Parisian Spetsklänningar
Sacred Hawk Långärmade klänningar
Saint Tropez Spetsklänningar
New Look T-shirts
Pyrex T-shirts
La Redoute Trosor
Röda Trosor
Jean Paul Gaultier Eau de toilette
Dermalogica Serum
Lancome Läppglans
Levis Sneakers
Lacoste Löparskor
ASOS rea
Bershka rea
Diesel rea
Dr Denim rea
G-Star rea
Jack & Jones rea
Lee rea
Levi's rea
New Look rea
Noisy May rea