Slitna jeans

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Slitna jeans

Slitna jeans är alltid snyggt


Slitna jeans har gått från att vara en naturlig sak som händer när man använt sina jeans tillräckligt länge till att bli en modefluga som lett till att butikerna numera säljer jeans som redan är slitna. Detta går såklart tvärtemot vad jeansen ämnades göra, vilket är att åldras och förändras över tid, men det är en väldigt snygg detalj på jeansen som förhöjer modekänslan på plagget. Man kan välja mellan jeans som bara är slitna på låren, på vaderna eller på baksidan, det finns alla att köpa. Man kan också köpa till exempel flare jeans eller håliga jeans med slitningar, men då räknas det bara till den kategorin, och inte till slitna jeans. Ett par snygga slitna jeans kan bli en utmärkt byggkloss i ens garderob i övrigt.


Jeans som accessoar


Slitna jeans kan bli en fin accessoar till ens tröja eller topp. Man kan anpassa sina slitna jeans till att passa ens stil, vilken det än är. Vill man ha en lite mer avslappnad look kan man alltid matcha sina slitna jeans till en hoodie eller en stickad tröja, vill man få sina slitna jeans lite mer festliga kan man ha en topp med paljetter eller ett tunnare linne med snygg skärning i ryggen. Det finns egentligen inga tillfälle då det inte passar sig att ha slitna jeans, det gäller bara att se till att de passar in med ens övriga garderob.

Skapa stilen med slitna jeans

Oftast är slitna jeans i mjukare material än övriga modeller, detta är inte oavsiktligt utan händer automatiskt när man tvättar plagget innan man säljer det. Det finns ett grundmaterial som sedan manipuleras till att bli slitet utan att det använts. Det är därför slitna jeans är skönare att ha på sig än andra nya jeans, eftersom man inte behöver vänta på att de ska mjukna och formas efter ens kropp, det är gjort av tillverkaren så det bara är att dra på dem efter köpet och använda dem så mycket man vill utan problem.Liknande sökningar
Svarta Väskor
Original Penguin Byxor
ONLY Kavajer
Whyred Kjolar
Sacred Hawk Klänningar
Trendyol Klänningar
Name it Jeansshorts
BUBBLEROOM Träningskläder
Produkt Stickade tröjor
Loreal Hårprodukter
Deborah Milano Eyeliner
Clarins Läppar
Lumene Puder
Timberland Boots
UGG Kängor
Free People Sandaler
Svea Sandaler
Vans Skateskor
Gröna Skateskor
Kavat Sneakers
ASOS rea
Bershka rea
Diesel rea
Dr Denim rea
G-Star rea
Jack & Jones rea
Lee rea
Levi's rea
New Look rea
Noisy May rea