Kappor & Rockar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kappor & Rockar

Kappor & Rockar är de eleganta ytterplaggen
Om jackan är vardagsplagget när det kommer till ytterkläder är kappor och rockar det mer välklädda alternativet. Kappan är det kvinnliga plagget och rocken det manliga, men de har ungefär samma design. Kappan är ofta lite mer figursydd än rocken, eftersom det oftast är mer fokus på att få fram en fin siluett på kvinnokläder, medan manskläder traditionellt har fyllt ett mer funktionellt syfte. Det finns massor av kappor att frossa bland, och eftersom de olika modellerna passar bra till olika tillfällen kan man med gott samvete köpa åtminstone två olika kappor, det kommer man definitivt att ha nytta av.

Perfekt för dags- och kvällsbruk
Det är speciellt under hösten och våren man har på sig den traditionella kappan, men det finns också en modell för vinterkappa och en dunkappa som är fodrad och ger värme även i den mörkaste vintern. Det som är gemensamt för alla modellerna, vare sig det är en ullkappa, en vårkappa eller en höstkappa är att det finns en krage på kappan och är vanligtvis ganska lång. Det som skiljer en duffel från övriga kappor är att den oftast har en kapuschong av något slag.

Välj modell utifrån din personliga stil

Detta kanske känns som ett överflödigt råd, men det är bra att ha sin övriga garderob i bakhuvudet när man är på jakt efter en ny kappa. Har man mycket långa kjolar eller klänningar borde man se till att fållen på kappan är minst 30 centimeter över ankeln, eftersom det annars ger ett tungt och klumpigt intryck tillsammans med den längre underdelen. Vill man ha en vårkappa kan man tänka på att man ska bara ha plats till tunna toppar undertill, medans en duffel eller vinterkappa ska köpas i en lite större storlek, så att man utan problem kan ha på sig en hoodie eller en stickad tröja under utan att armarna på kappan blir för små. Det är också viktigt att kunna röra sig fritt i sin kappa, så välj gärna en storlek större i kappa än vad du har i tröjor.Liknande sökningar
Blåa Kappor & Rockar
Desigual Kappor & Rockar
Jack & Jones Kappor & Rockar
ONLY Kappor & Rockar
VERO MODA Kappor & Rockar
VILA Kappor & Rockar
Svarta Kappor & Rockar
Zwilling Kockknivar
Heart & Dagger Mjukisbyxor
William Baxter Cargobyxor
Brave Soul Västar
Kenzo Vårjackor
Soaked in Luxury Jackor
Bershka Jeans
Free People Raka jeans
Solid Slim jeans
Spanx Slitna jeans
Missguided Jumpsuits
Saint Tropez Kavajer
New Look Sommarklänningar
Parisian Långärmade klänningar
Fred Perry Pikétröjor
BURTS BEES Kosttillskott
Rimmel Läppstift
Miss Selfridge Boots
tamaris Klassiska pumps
Vans Skinnsneakers
Calvin Klein rea
Cream rea
Desigual rea