Dufflar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Dufflar

En duffel ger unikt uttryck till din stil
Duffeln har fått sitt namn från den plats i England där ulltyget som traditionellt används till kappan tillverkas. Sedan duffeln slog igenom har den blivit mycket populär både bland tjejer och killar, eftersom det är ett unisex plagg som är precis lika fint på alla bärare, oavsett kön och ålder. Man kan skilja en duffel från andra kappor & rockar eftersom den har en kapuschong som inte en traditionell vårkappa eller höstkappa har. Duffeln är oftast dubbelknäppt, fast inte alltid med knappar utan med spännen. Duffeln kommer i flera olika färger, men mest dova hösttoner i brunt och svart.

Duffeln sticker ut
Det faktum att duffeln har en huva är inte bara en snygg detalj, utan det gör naturligtvis plagget till en mer praktisk kappa än andra modeller av en ullkappa. Det är inte så konstigt att det är just den brittiska varianten på kappan som har en huva, eftersom vädret i England ofta kräver lite extra skydd mot regn och rusk. Duffeln ger möjligheten att hålla sig torr i alla väder, samtidigt som man får ett stiligt uttryck på sina kläder. Duffeln är alltså på sätt och vis en mer elegant variant av en regnjacka, även om den inte är vattenavstötande på samma sätt.

Välj bland snygga höstfärger

Eftersom duffeln är gjord av naturmaterial är den som allra snyggast när den inte har färgats i en onaturlig färg. Den klassiska duffeln är antingen brun, svart eller beige men det finns även fina modeller i rostrött och vitt. Vissa mörkblåa modeller finns också att köpa, men ofta är de så mörka att man inte kan skilja dem från de svarta. Duffeln ska man köpa i samma storlek som man brukar köpa tjocka tröjor, eftersom den vida modellen redan innefattar rejält med rörelsefrihet och dessutom är den gjord för att ha lite tjockare kläder under. Detta är alltså en mer rejäl typ av kappa, som inte är mindre elegant men lite mer praktisk än de övriga kapporna.Liknande sökningar
Aida Knivar
Gym King Jackor
Jack & Jones Stentvättade jeans
TFNC Minikjolar
OBJECT Omlottklänningar
VERO MODA Midiklänningar
Soyaconcept Shorts
Versace Skjortor
Sloggi Träningskläder
OBJECT Cardigans
Murad Dagkräm
Rodial Dagkräm
MABS Receptfria läkemedel
Essie Smink
Recipe for men Concealer
Artdeco Foundation
IsaDora Puder
ALDO Cowboy boots
Billi Bi Sneakers
Aigle Vinterstövlar
Artwood rea
Books rea
Boomerang rea
DAGMAR rea
Desigual rea
Dr Martens rea
ERNST rea
Esprit rea
Gina Tricot rea
HOPE rea