Dunkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Dunkappor

Dunkappa ett varmt och elegant ytterplagg
Vill man hålla sig varm under de kallaste månaderna under året och känner att en vinterkappa inte riktigt klarar steken kan man istället välja en dunkappa. Detta är en slags hybrid mellan kappor & rockar och jackor, och är fodrade på ett helt annat sätt än en duffel eller ullkappa är. Det som gör att dunkappan ändå är en kappa och inte en jacka är snittet och längden på modellen. Det är en kappa som kan ha kapuschong, precis som en duffel, och är enkelknäppt med knappar, samt är lång nog att gå minst till knäet på den som har kappan på sig. Det är som en jacka endast eftersom den är fodrad med dun och liknar en täckjacka i utseendet.

Våga dra på med färg
När man tänker dunkappa kanske man tror att man måste välja en i vitt, beigt eller svart, men då är man helt fel ute. Det finns numera dunkappor i alla himlens färger, allt från ljusblått till rött till lila. Det finns dessutom tidigare trender som lämnat efter sig dunkappor med metallic färger som silver och guld. Det går definitivt att hitta en dunkappa som är minst lika modemedveten som en stilig vårkappa eller höstkappa, det gäller bara att leta lite och sen våga gå mot strömmen och satsa på en kappa som kommer göra intryck när man går på stan.

Ett varmt och gosigt alternativ till vintern

Den som är intresserad av mode tycker kanske att det är en skymf att inte ha en klassisk vinterkappa på sig, men det är ju faktiskt så att vi i de nordligaste delarna i världen inte alltid har råd att välja mode över bekvämlighet. Tur då att dunkappan kommer som en räddare och erbjuder ett moderiktigt alternativ till de mer funktionella jackorna, fast med alla de detaljer och finesser man förväntar sig från en kappa. Om man inte vill frysa sig igenom vintermånaderna borde man definitivt investera i en dunkappa, det kommer man inte att ångra när man möter alla de som kommer huttrande i dufflar och vinterkappor.Liknande sökningar
Hugo Boss Bälten
Stradivarius Hattar
Truffle Collection Väskor
House Doctor Soffbord
Playful Promises Bikinis
Burton Menswear Kappor
Missguided Jackor
Sixth June Jeansjackor
New Look Stretch jeans
ASOS Midiklänningar
Lindberg Regnjackor
Bershka Polotröjor
Hunkydory Tröjor
Ralph Lauren Stickade tröjor
Diesel Boxershorts
Sebastian Schampo
Shiseido Solkräm
Carvela Ballerinaskor
tamaris Pumps
Levis Sandaler
Saki rea
Barbour rea
Books rea
BUBBLEROOM rea
By Malene Birger rea
Casall rea
Geggamoja rea
HOPE rea
Jumperfabriken rea
Kenzo rea