Höstkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Höstkappor

En höstkappa är perfekt för regniga månader
När sommaren börjar lida mot sitt slut och den tunna vårkappa man kanske fortsatt att använda under kyliga nätter inte längre ger tillräckligt mycket värme är det dags att plocka fram höstkappan. Det här är en riktig mysig kappa som kan ha många olika färger och snitt, men är alltid fodrad och redo att vara din stadiga kompanjon genom de, vädermässigt om inte annat, gråaste månaderna på året. Det finns höstkappor i olika material, de är kanske inte lika tjocka som en ullkappa eller en vinterkappa, men den ger ändå lite extra skydd som vårkappan inte kan klara av. En höstkappa skiljer sig från en duffel, även om man skulle kunna ha en duffel även på hösten, eftersom den är av annat material och inte har någon huva.

Förbered garderoben för hösten
Något av det roligaste man kan göra är att byta ut sina sommarkläder mot höstgarderoben, och tvärtom. Man hittar alltid något man glömt att man hade, och dessutom får man möjlighet att komplettera det man saknar genom lite extra shopping. Ett smart sätt att förnya hela garderoben utan att behöva lägga ut alltför mycket pengar är att skaffa sig en ny höstkappa. Detta är ett plagg som man kommer att använda varje dag de närmsta månaderna, och om man lyckas plocka den perfekta kappan kan man vara säker på att få komplimanger hela hösten lång. Dessutom kan en kappa ge en ny siluett till hela ens outfit och förhöja plagg som följt med i några år, så att de verkar vara nya.

Välj bland härliga färger

Kappor & rockar brukar hålla sig till ganska traditionella färger, men om man ska välja en höstkappa har man lite fler alternativ. Även om de bruna och beigea tonerna är dominanta kan man hitta fina höstkappor i pastellfärger som ljus rosa, eller kan man satsa på en i vinrött, som kommer spegla de skiftande färgerna på löven i träden på ett fantastiskt vackert sätt. Det finns numera också höstkappor med mönster, vilka kan ge en kick till ens dagliga outfits.Liknande sökningar
Hestra Skidhandskar
Zwilling Bestickset
Brabantia Kockknivar
La Redoute Volangblusar
ONLY Långärmade blusar
Ida Sjöstedt Byxor
Nike Byxor
ASOS Strandklänningar
Girl In Mind Spetsklänningar
VILA Långärmade klänningar
French Connection Kostymer
Reima overaller
Gym King Shorts
Hugo Boss Skjortor
FILA Träningsjackor
Gianni Feraud Tröjor
Original Penguin Tröjor
Loreal Dagkräm
Estelle & Thild Smink
Office Finskor
Adidas rea
Artwood rea
Bare Minerals rea
Birkenstock rea
Boomerang rea
Esprit rea
Eton rea
Georg Jensen rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea