Ullkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ullkappor

En ullkappa är perfekt för tidiga höstvindar
En ullkappa är en klassisk modell som funnits så länge som vi använt kappor & rockar. Gjord i det mest slitstarka av naturmaterial är ullkappan ett bra komplement till ens höstkappa och dunkappa eftersom den ger ett bra skydd mot väder som inte ännu är som kallast, men definitivt inte längre kan räknas som sensommar. En ullkappa bör man lägga lite mer pengar på, i alla fall om den är äkta, eftersom det är en kappa som man kommer att kunna använda i flera år framåt. Smartast är det om man skiftar bland olika kappor i övriga material, men håller kvar vid sin ullkappa flera säsonger igenom.

Mjukt foder tar bort den stickiga känslan
När man föreslår en kappa i ull är det många som kanske instinktivt ryggar tillbaka och tänker på alla de koftor och stickade tröjor man prackades på som barn, och som alltid var fruktansvärt stickiga och obekväma. Den som har den bilden i huvudet kan genast sudda ut den. Dagens ullkappor kommer inte klia det minsta, eftersom de allihop har blivit utrustade med mjukt, fint foder som gör att man aldrig har ullen direkt mot huden. Detta hade man nog inte haft ändå, eftersom man ofta har långa ärmar även under kappan, men om detta lilla stycke tar bort någons tvekan inför att köpa en ullkappa har det ändå varit värt att nämna.

Satsa på en klassisk design

Som vi tidigare sa så är ullkappan en lite mer hållbar kappa än många av sina kompisar. Det skulle kanske vara så att en duffel håller lika länge som en ullkappa, eftersom även den är gjord av ull, men det som skiljer dem båda åt är att kappan har en mer tidlös, klassisk design som duffeln inte ens är i närheten av. Det finns många olika detaljer att välja på när det kommer till ullkappor, det finns sådana utan synliga knappar, såna där knapparna gör hela kappan snyggare och de som något mittemellan. Ett råd är att se sig omkring på flera olika affärer innan man bestämmer sig, så att man är säker på att man valt rätt.Liknande sökningar
Burton Menswear Ullkappor
French Connection Ullkappor
Harry Brown Ullkappor
Only & Sons Ullkappor
Svarta Ullkappor
Quay Australia Runda solglasögon
OBH Nordica blenders
Sagaform Assietter
SATAKE Köttknivar
Hollister Byxor
Brave Soul Bomberjackor
Emporio Armani Dunjackor
Salomon Skidjackor
WeSC Jackor
Gina Tricot Lågmidjade jeans
Saint Tropez Trikåklänningar
Topshop Linnen
Áhkká Träningskläder
Carhartt WIP T-shirts
Odd Molly Tröjor
Giorgio Armani Eau de toilette
David Beckham Deodorant
Bronx Colors Foundation
Billi Bi Skor
Viking Sneakers
ASOS rea
Burton Menswear rea
Farah rea
French Connection rea
Gant rea