Vårkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vårkappor

Länge leve vårkappan
Det säkraste vårtecknet som finns för oss modemedvetna är inte svalan, inte den smältande snön och inte de ljusare morgnarna. Det är såklart när affärerna börjar plocka fram sina finaste kappor i de ljusaste pastellerna, och fyller hela sina skyltfönster med accessoarer att ha till. Vårkappan är det bästa med de varmare månaderna, och ingen kan få oss att ändra åsikt! Till skillnad från sin kusin höstkappa och den vinterkappa eller dunkappa som man använt för att klara sig igenom det kallare vädret är vårkappan inte fodrad och inte gjord att ge speciellt mycket skydd mot vädrets makter. Istället är det ett fashion statement som heter duga.

Bygg din garderob runt kappan

Att man får tag i en snygg vårkappa man verkligen trivs med är kanske det viktigaste steget till att få en väl fungerande garderob under vår och sommar. Det här är ett plagg som kommer att följa med överallt, eftersom man aldrig vet när man kommer behöva plocka fram kappan som extra isolering mot de ljumma vårvindarna. Som tur är finns kapporna i många olika fina skärningar, så att man kan välja helt fritt vilken sorts passform man vill ha. Det finns lösa modeller i A-skärning och det finns mer tighta vårkappor som ofta har ett fint skärp i midjan och har lånat lite utseende från den klassiska trenchcoaten.

Frossa bland pasteller

När höstkappan har varit brun och vinterkappan varit svart kan det kännas fantastiskt befriande att kunna plocka fram en vårkappa i en mjuk, pastellig ton. Som tur är har det blivit en självklarhet att ha vårkappor som går i ljusrosa, baby blått och ljus, ljus grön som komplement till de vita och beigea kappor som länge var standard. Man kan välja att ha en vårkappa utan krage, som man bäst matchar med en fin skjorta som får sticka ut över kappans fåll, eller kan man satsa på en dubbelknäppt vårkappa som knyts i midjan. Vilken man än väljer är det viktigt att man trivs med den, eftersom den kommer följa med på alla äventyr man hamnar på under de kommande vårmånaderna.Liknande sökningar
Hugo Boss Bälten
FILA Sportväskor
OBH Nordica kaffebryggare
Gerbera Assietter
How to Kiss a Frog Blusar
Weekday Blusar
New Look Vida byxor
Jacqueline de Yong Jackor
Love Moschino Jeans
Weekday Kavajer
Saint Tropez Shorts
Vesper Shorts
Soaked in Luxury Linnen
Björn Axén Hårfärgning
Gillette Hudvård
Van Gils Deodorant
New Look Ankelboots
MOSS BROS Skor
Ted Baker Pumps
Gabor Stövlar
Artwood rea
Bare Minerals rea
BUBBLEROOM rea
Canada Goose rea
Converse rea
Dr Martens rea
Dyson rea
Edblad rea
Esprit rea
Geggamoja rea