Vinterkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vinterkappor

En snygg vinterkappa ökar både värme och stil
Att köpa en snygg vinterkappa är bland det bästa man kan göra när det närmar sig vinter. Vinterkappan har flera underkategorier inom kappor & rockar, och kan till exempel vara en trenchcoatdunkappa, en ullkappa eller en duffel. Gemensamt för vinterkappan är att den oftast går nedanför stussen och är fodrad av något slag. Det är också vanligt att vinterkappan är gjord i ett naturmaterial som ull, eftersom det ger en bra isolering och värmer gott mot de kalla vindarna och drivorna av snö. En vinterkappa som dessutom har ett fint snitt och kan göra övriga kläder snyggare gör att vintern inte behöver kännas så tung och kall.

Vardagsplagg med touch av mode
Så fort det börjar närma sig slutet på sommaren fullkomligt exploderar det av vinterkappor i affärerna. Detta är naturligtvis följden på att allt fler inte längre nöjer sig med att ha en varm, men ganska ful, täckjacka som ytterplagg på vintern, utan vill ha en kappa som inte bara är funktionell men också snygg. Det är där vinterkappan kommer in och kan bidra med lite modevibbar bland allt de tråkiga. Man kan satsa på en kappa med en rolig krage, med annorlunda knappar eller i en färg som är utöver det vanliga, det finns egentligen inga begränsningar för hur långt man kan gå i att uttrycka sin personliga stil genom sin kappa.

Dra nytta av det stora utbudet

Det bästa med att det numera finns så många olika vinterkappor i butikerna är att de ofta inte är särskilt dyra, vilket betyder att man kan unna sig en ny kappa oftare än innan. Det kan till och med vara så att man kan kosta på sig att köpa mer än en kappa per säsong, eftersom det är en så stor del av året som de används om man jämför med till exempel en vårkappa. Vinterkappor finns nu i så många olika färger och mönster att det vore synd att bara ha en i garderoben. Liknande sökningar
NA-KD Halsdukar
Hübsch Sidobord
Free People Byxor
French Connection Chinos
Solid Slim jeans
Make Way Spetsklänningar
River Island Klänningar
Samsoe & Samsoe Långärmade klänningar
Ralph Lauren Jeansshorts
Versace Skjortor
Gröna Toppar
Björn Borg Träningskläder
New Era Tröjor
Magic Underkläder
Rapunzel of Sweden Hästsvans
Sensai Smink
Maria Åkerberg Foundation
Sensai Mascara
Bronx Colors Ögonskuggor
Kavat sandaler
Boomerang rea
Eton rea
Filippa K rea
Happy Socks rea
HOPE rea
Ida Sjöstedt rea
Jumperfabriken rea
LEGO rea
Markslöjd rea
Mos Mosh rea