Kjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kjolar

Kjolar utgör basen i garderoben

Kjolen har alltid varit ett centralt plagg i kvinnornas mode, från det att vi först började tillverka kläder. Genom åren har kjolen gått genom massor av förändringar, de har kortats, förlängts och kortats igen. Numera finns det en uppsjö av olika kjolar att välja mellan, så vare sig man vill ha en lite tightare kjol, som till exempel en pennkjol eller en skinnkjol, eller om man vill ha en kjol med lite mer rörelsefrihet, som till exempel en plisserad kjol, finns det alltid många färger och mönster att välja mellan. Kjolen är ett basplagg i mångas garderob, främst för att det är så smidigt att kombinera med andra plagg.

Ett plagg med historia

Kjolen har som sagt hängt med väldigt länge, och tack vare sin långa historia finns det bara en väldigt grundläggande beskrivning på plagget i helhet, för att den inte ska exkludera någon av de varianter av kjolar som finns. En kjol definieras som ett plagg som börjar vid midjan och täcker höfter och stuss. Det är det enda som man kan se som generellt, eftersom det finns så många olika längder på kjolar, samt massor av olika snitt. Vare sig man vill ha en långkjol eller en minikjol är det bra att investera i en underkjol, som gör att plagget får ett finare fall.

En bra start på stilen

Det kan ibland vara knivigt att få ihop sina plagg till att skapa en stil. Ett bra tips är då att satsa på en enkel, enfärgad kjol som bas och använda den för att kunna kombinera övriga plagg. Har man en snygg svart bomullskjol går det att ha nästan vad som helst till, eller så kan man satsa på ett lite lyxigare material och köpa en mockakjol, som med sin klassiska bruna färg kan passa till både pasteller och starkare färger. Kjolen har dessutom fördelen att kunna använda strumpbyxor som accessoar, så att man får ytterligare en möjlighet att addera lite färg och struktur till outfiten, till skillnad från när man har byxor på sig. Nu kan du få cashback när du handlar kjolar från kända märken som Vero Moda, Tiger of Sweden eller ONLY.Liknande sökningar
ASOS Jeanskjolar
ASOS Mammakjolar
ASOS Maxikjolar
ASOS Midikjolar
ASOS Minikjolar
ASOS Omlottkjolar
ASOS Pennkjolar
ASOS Plisserade kjolar
Missguided Minikjolar
Monki Midikjolar
Monki Minikjolar
NA-KD Midikjolar
New Look Midikjolar
New Look Minikjolar
Noisy May Minikjolar
ONLY Minikjolar
VERO MODA Midikjolar
VERO MODA Minikjolar
VILA Midikjolar
Y.A.S Midikjolar
Geggamoja Byxor
NLY Byxor
Another Influence Jackor
B Young Kappor
Kaffe Jackor
Abercrombie & Fitch Högmidjade jeans
One Teaspoon Slitna jeans
Studio Total Kavajer
Stylein Kavajer
Samsoe & Samsoe Långklänningar