Jeanskjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Jeanskjolar

Jeanskjol passar alla

En jeanskjol är förstahandsvalet för många när det kommer till de varmare månaderna. Man får samma fina valfrihet med överdel som man får när man har sina favoritjeans på sig, utan att behöva svettas ihjäl. Det är också snyggt att ha på sig sin jeanskjol under vintern med ett par lite tjockare, färgade strumpbyxor, tillsammans med en kabelstickad tjock tröja. En jeanskjol kan komma i många olika färger och former, även om den vanligaste är den knälånga modellen i klassisk jeansblå ton.

Funkar för alla tillfällen

Det bästa med en bra jeanskjol är att den kan passa in vid alla olika tillfällen, året om. Det spelar ingen roll vad man väljer att ha till sin jeanskjol, vare sig man satsar på en tunika, en ärmlös topp eller en tjockare tröja så ser man precis lika snygg ut. Det finns jeanskjolar i a-linje formning eller i mer figursydda alternativ. Till skillnad från en pennkjol behöver jeanskjolen inte alltid vara tight, och den kan också komma som en långkjol med enkla, raka linjer. Eftersom materialet är lite styvare kan det vara smart att införskaffa en jeanskjol som blivit tvättad, likt slitna jeans. Då får man direkt ett mjukare, mer följsamt tyg att ha på sig.

Välj kjol utifrån personlighet

Eftersom jeanskjolen har funnits nästan lika länge som de vanliga jeansen har det hunnit komma och gå massor av trender i hur de ska se ut. Ett tag var alla besmyckade med paljetter och broderier, ett tag skulle det vara jättemycket fickor på jeanskjolen, och vid ett annat tillfälle skulle det inte vara några alls. Till skillnad från en mockakjol, som nästan alltid har samma form, finns det många olika modeller att välja på när det kommer till jeanskjolen. Man kan köpa en med mer vidd om man vill kunna röra sig mer fritt, eller en som är figursydd, om man vill komma åt en annan siluett. Köp alltid en jeanskjol som fungerar bra tillsammans med resten av garderoben, det är då den kommer till användning allra mest.Liknande sökningar
Alessi Tårtspadar
Selected Femme Blusar
Tommy Hilfiger Byxor
Gianni Feraud Jackor
Lee Skinny jeans
Morgan Högmidjade jeans
Reclaimed Vintage Stentvättade jeans
Lee Jeansshorts
FreeQuent Stickade tröjor
Michael Kors Eau de parfum
Schwarzkopf Hårspray
Matrix Schampo
Ole Henriksen Ansiktsvatten
Holistic Kosttillskott
Loreal Smink
Dune Chelsea boots
Carvela Skor
New Look Finskor
MANGO Loafers
Röda Lågskor
ASOS rea
Bershka rea
Happy Holly rea
La Redoute rea
Miss Selfridge rea
Monki rea
NA-KD rea
Name it rea
New Look rea
NLY rea