Långkjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Långkjolar

Trendigt med långkjol

Långkjolen har alltid varit kvinnans basplagg sedan många århundraden tillbaka. Än idag så anses långkjolen eller maxikjolen vara ett smickrande plagg för kvinnans figur. En långkjol kan kännas bekvämare än byxor eller kort kjol. Förutom en hög bekvämlighetsnivå, blir en långkjol din räddning om du vill se visuellt längre ut, eller om du vill bära någonting svalt på en varm dag. Du kan variera stilen från allt som lutar åt hippiehållet till hypertrendiga chica looks.

Slits eller plisseringar

Den klassiska långkjolen är A-formad, men vill du ha en roligare modell i garderoben kan du också välja en lång plisserad kjol, lång pennkjol med slits eller byxkjol. Vill du kunna visa benen fast du har en långkjol på dig kan du välja en modell med överlapp fram, eller ordentliga slits i sidan. Resor i midjan ger en fin siluett och tillåter alla möjliga klädkombinationer. Svarta långkjolar brukar vara mest praktiska och passar lätt ihop med det flesta överdelar. Fast andra långkjolar i krämrosa, silver eller med glada mönster är också underbara och väldigt trendiga just nu. Tycker du om plisserade kjolar, kan du välja en i en glansig färg istället för en typisk neutral färg.

Vilka skor ska man ha till långkjolar?

Skorna man ska ha till en långkjol brukar leda till kontroversiella diskussioner. Det är inte fel att använda låga skor till en långkjol. Det ser otroligt snyggt ut med ett par sandaler om den matchas med en passande väska. Höga klackar passar när kjolen ska bäras till festligare tillfällen, och får dig dessutom att se längre och slankare ut. Du kan prova framför spegeln för att se vilka skor som ger det intryck du söker efter. Tips: För att komponera en grymt sexig look kan du välja en kjol som når till vaderna och ett par korta nätstrumpor tillsammans med svarta högklackade skor. En tröja i kontrasterande färg innanför kjolen kompletterar outfiten.Liknande sökningar
Calvin Klein Handväskor
Brafab Soffbord
Svarta Fleecetröjor
Chiara Forthi Kappor
Esprit Bomberjackor
Ralph Lauren Skinny jeans
QED London Kjolar
Happy Holly Spetsklänningar
French Connection Kostymer
Molo Tröjor
Puma Tröjor
Wrangler Tröjor
Tommy Hilfiger Kalsonger
Miss Mary of Sweden Korsetter
Bershka Undertröja
Layla Nagellack
Max Factor Foundation
Bronx Colors Ögonskuggor
Maybelline Puder
Áhkká Kängor
ASOS rea
Glamorous rea
ICHI rea
La Redoute rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea
Name it rea
New Look rea
NLY rea