Mockakjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mockakjolar

En mockakjol ger en klassisk touch

Mockakjolen har länge funnits i vårt mode, och materialet i sig har vuxit i popularitet under åren. En klassisk mockakjol är knäkort och har A-linjer, men det finns såklart andra modeller också. Man kan ha en mockakjol i samma längd som en långkjol, man kan ha den i ett lite styvare snitt, som en jeanskjol eller så kan man ha den tight som en skinnkjol. Det vanligaste är att man har en mockakjol i brunt, men man kan också hitta dem i vinrött, svart och beigt.

Snygg till hösten

Under höst- och vintermånaderna vill man ha något som värmer men ändå inte ser tråkigt ut. Mockakjolen är den perfekta kopplingen mellan dessa två, eftersom det är ett naturmaterial kommer det ge värme men på grund av tunnheten i tyget känns kjolen aldrig tjock eller otymplig. Man kan matcha sin mockakjol med en söt topp, en skjorta med lite krås eller kanske en enfärgad, långärmad t-shirt som låter kjolen ta strålkastarljuset. Den passar precis lika bra till vardag som till fest, man behöver inte ens fundera på att byta om emellan, det räcker att ta på sig ett par snygga skor och fina accessoarer för att outfitten man hade på jobbet ska passa in på festen.

Den behöver inte kosta skjortan

En anledning till att många kanske väjer för att skaffa en mockakjol är att man tror att den kommer vara väldigt dyr. Numera är detta inte sant, men ganska länge var det ett dyrt inköp, eftersom mocka ansågs vara exklusivt och bara erbjöds av vissa butiker. Nu finns det inte bara äkta mockakjolar, utan också sådana gjorda i konstmaterial. Passa på att skaffa en underkjol samtidigt som mockakjolen, eftersom den faller finare då. Man bör också använda strumpbyxor eller tights under kjolen eftersom den annars gärna kryper upp och dras med i ens rörelser.Liknande sökningar
Global Santokuknivar
ONLY Volangblusar
Second Female Långärmade blusar
Selected Femme Kostymbyxor
Selected Femme Vida byxor
Bershka Plisserade kjolar
Creamie Chiffongklänningar
Happy Holly Långklänningar
Ralph Lauren Omlottklänningar
Sisters Point Festklänningar
Mennace Shorts
The North Face Hoodies
Björn Axén Hårprodukter
Estelle & Thild Hudvård
Jane Iredale Ögonskuggor
Loreal Primer
Topshop Skor
Viking Kängor
Carvela Loafers
Pimkie Träningsskor
ASOS rea
daisy street rea
Glamorous rea
ICHI rea
Levi's rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea
Monki rea
NA-KD rea
New Look rea