Skinnkjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skinnkjolar

Skinnkjol är ett rebelliskt val

Att bära en skinnkjol är att göra ett intryck. Bara själva materialet i sig är starkt förknippat med en avvikande stil och en syn på mode som definitivt inte är mainstream. Det går mycket trender i skinnkjolar, men det som oftast gäller är rena linjer med ganska få detaljer, det är skinnet som ska synas, inte en massa kringliggande saker. En snygg skinnkjol i svart är en stapel i varje välklädd kvinnas garderob, och är en investering värd att göra, eftersom den kommer att hålla i många år framöver, speciellt om man väljer en kjol av riktigt bra kvalitet.

Fake eller äkta spelar ingen roll

Det finns många som har ett etiskt problem med att bära skinn, och det får man respektera, men det finns idag så många bra fusk-material som ser ut precis som originalet att det inte finns någon bra argument att inte köpa en skinnkjol. Skinnkjolen liknar ofta en pennkjol i sin design, men kan också liknas med en långkjol. Precis som mockakjolen är det raka linjer som används, även om en skinnkjol ofta är tightare än en mockakjol. Det är snyggt att ha sin skinnkjol tillsammans med ett par högklackade skor och en lite oversizad jacka, då får man en snygg siluett med lite roliga detaljer.

Några knep till snyggare skinnkjol

Om man har köpt en skinnkjol som inte är väldigt tight bör man införskaffa en bra underkjol. Detta kommer göra att det inte blir så varmt att ha skinnkjolen mot huden, och kjolen kommer att falla bättre. Som tur är har ofta de smalare modellerna en fodring i sig, så att man slipper svettas i det ganska tjocka materialet. Skinn andas inte, till skillnad från bomull, vilket kan göra att det känns lite mer obekvämt att ha på sig. Den största anledningen till detta är dock att man har valt fel kjol, eftersom en välsittande skinnkjol i rätt storlek inte kommer kännas alls, då kommer materialet vara så välanpassat till kroppen att man knappt kommer märka att man har den på sig.Liknande sökningar
Superdry Mössor
Masai Blusar
Heart & Dagger Mjukisbyxor
InWear Capribyxor
Ralph Lauren Mjukisbyxor
Pieces Slim jeans
Replay Högmidjade jeans
Fashion Union Midikjolar
Stylein Mockakjolar
Noisy May Långklänningar
Twist & Tango Långklänningar
Didriksons Regnställ
Shiseido Ansiktsvatten
Makeup Revolution Contouring
Bare Minerals Läppar
Burton Menswear Chukka boots
Birkenstock Lågskor
Agnes Cecilia Slip in
tamaris Sneakers
Superfit Vinterstövlar
ASOS rea
Glamorous rea
ICHI rea
La Redoute rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea
Name it rea
New Look rea
NLY rea