Underkjolar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Underkjolar

En underkjol förbättrar siluetten

Vilken typ av kjol man än har på sig, vare sig det är en pennkjol, mockakjol eller långkjol, kommer att sitta bättre och falla snyggare om man har på sig en underkjol undertill. Detta är ett plagg som funnits i flera århundraden, och modet kring underkjolar har varierat över åren. På 1500-talet blev underkjolen för första gången ett plagg som syntes, och sen dess har det kommit många fina modeller för underkjolar man gärna kan låta titta fram under sin vanliga kjol eller vid en slits. Det var tidigare främst ett praktiskt plagg som ökade värmen på kläderna och såg till att inga bara ben syntes. 1947 kom den första knäkorta underkjolen, ett svar på modet som drog upp kvinnornas fållar alltmer och lät benen synas.

Matcha underkjolen med outfitten

Bara för att man ofta inte ser underkjolen betyder det inte att man inte kan lägga ner lite tid och energi på att skaffa sig underkjolar som passar till resten av ens garderob. Om det mot förmodan är så att man kommer visa underkjolen när man har den på sig skulle det se ganska konstigt ut att ha den i en avvikande eller skrikig färg. De flesta underkjolar är diskreta, många är i krämvitt eller beigt och har ofta en fin spetskant längst ner.

Många varianter på kjolen finns

Man kan välja om man vill ha en åtsmitande underkjol, mer likt en gördel, eller om man vill ha en med mer vidd i, som hjälper till att också öka vidden på överkjolen man har på sig. Vilken modell man väljer beror lite på vilken slags kjol man ska ha den till. Om man har en tight kjol ska naturligtvis underkjolen också vara åtsmitande, så att den inte korvar sig undertill och ger ett klumpigt intryck, men om man har en kjol som är lite klockad hjälper det väldigt mycket att ha en underkjol som rätar upp linjerna lite och gör att kjolen får ett finare fall. Om man hittar en underkjol som inte syns men ändå förbättrar helhetsintrycket på kläderna vet man att man har hittat rätt.Liknande sökningar
Adidas Magväskor
Guess Plånböcker
Puma Sportväskor
Jack & Jones Badshorts
Zizzi Volangblusar
NA-KD Randiga byxor
Twist & Tango Jackor
Adidas Kimonoer
Abercrombie & Fitch Omlottklänningar
Adidas Trikåklänningar
VERO MODA Långärmade klänningar
Nike träningskläder
Billabong Tröjor
FILA Hoodies
Stradivarius Koftor
Calvin Klein Eau de parfum
Glo Skin Beauty Serum
Anastasia Rouge
Röda Boots
Svarta Inneskor
ASOS rea
Glamorous rea
ICHI rea
La Redoute rea
Missguided rea
Monki rea
NA-KD rea
Name it rea
New Look rea
NLY rea