Balklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Balklänningar

Klädkod balklänning: Askungedrömmen blir verklighet

En inbjudan till fest dimper ner i din brevlåda. Vid närmare inspektion ser du att klädkoden är ”Högtidsdräkt”. Det har du ju aldrig burit förr, så det blir att skaffa en. Du börjar googla ordet för att få en idé om hur du ska klä dig – och du får se skönhet efter skönhet på skärmen. Dina prinsessdrömmar, som du glömt för länge sedan, får liv igen. Detta är din chans att riktigt klä upp dig och stjäla showen på dansgolvet!

Vett och etikett

Visst – klädkoden högtidsdräkt är omgärdad av massor med etikettsregler som helst ska följas. Men hur ofta blir du bjuden på bal, egentligen? Och visst blir det ännu roligare att få leka med det som för dig kanske är en vilt främmande stil – man brukar ju inte precis bära balklänning till vardagen. Skorna ska helst vara av siden i en matchande färg, men eftersom detta inte ofta är så lätt att få tag på går det bra att tumma på den regeln lite och ta pumps i guld eller silver – äkta Askungestil att ta det man har. Andra accessoarer som långa handskar, sjalar eller clutchväskor fullgör stilen och kan kicka upp ditt självförtroende ännu ett par meter när du ser din vackra spegelbild.

Gå loss på allt det fina

Detta är din chans att förverkliga alla dina drömmar om svepande skönheter med skira spetsar och romantiska volanger. Glitter och glam, enkla och stilrena skärningar med glamourösa och tilltalande detaljer, skimrande och böljande tyger – det finns inga gränser till hur fin du kan bli. Men hur lång ska klänningen få vara? En elegant lång silkesklänning med spaghetti straps och hög slits skapar en äkta röda-mattan-look. En rak, knälång glittrig cocktailklänning med långa fransar för tankarna till Gatsbys 20-tal och en gladare tid. Lite metallskimmer gör sig bra på de festligare (och kortare) modellerna, medan en ankellång och svepande festklänning kan kännas som det enda rätta på bröllopsbjudningen.Liknande sökningar
Iittala Bestickset
Lene Bjerre Vinglas
Motel Bikinis
French Connection Byxor
JDY Orrebyxor
Just Junkies Jeans
OBJECT Jumpsuits
Stradivarius Kjolar
Glamorous Festklänningar
Ivyrevel Sammetsklänningar
QED London Omlottklänningar
Filippa K Shorts
Wrangler Jeansshorts
Björn Borg Träningskläder
Selected Koftor
Bershka Undertröja
Hugo Boss Undertröja
Missguided Boots
South Beach Espadriller
Leaf Sneakers
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
BUBBLEROOM rea
Chiara Forthi rea
Closet London rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea