Desigual klänningar

Filter för Klänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Desigual klänningar

Desigual - klär dig från topp till tå

Företaget Desigual är baserat sig i Spanien och har butiker i över 80 länder världen över. Deras färgglada koncept grundar sig i positivism, engagemang, glädje och tolerans. Designers från olika länder skapar kreativa mönster, djärva linjer och utmanande stilar. Varje år kommer det nya kollektioner som skiljer sig från de föregående men med samma självständiga inriktning. Kläder och accessoarer är vackra mästerverk, speciellt Desigual klänningar. Vackra blommor och naturmönster pryder fina tyger i tjusiga kontraster och vågade mönster. Snitten är smickrande för kvinnofiguren och modellerna varierar så att det finns en klänning för varje personlighet.

Tillfälle att utrycka sig

En klänning är inte vilket plagg som helst. Sedan urminnes tider har klänningen varit kvinnans grundplagg. Även om byxor har blivit ett måste i en kvinnas garderob så kommer klänningar alltid att vara det mest feminina plagget. Med en klänning kan man lätt klä upp sig till en fest, och lika lätt gå bekvämt på en sommarpromenad. Desigual klänningar tillåter alla kvinnor att visa vem de är genom sin klädsel; att kunna använda detta högst feminina plagg och samtidigt utrycka sin unika personlighet. Moderna, klassiska, feminina, glamorösa... alla stilar går att få fram med klänningar från Desigual.

Vackert och blandat

Desigual har ett brett utbud av klänningsmodeller: korta, långa, tajta och lösa. Dessutom kommer de i olika mönster: blommiga, randiga, djurmönstrade, naturinspirerade med mera. Varje år släpps nya modeller under nya koncept. Kontraster och roliga mönster är Desiguals kännetecken och det märker man när man tar en titt i deras butiker. Som en del av basgarderoben bör man äga åtminstone tre klänningar. Oftast blir det en kort och snäv, en halvlång och utsvängd samt en lång maxiklänning. Föredrar man byxor kan det ändå vara bra att ha ett par klänningar för speciella tillfällen. Desiguals version av the Little Black Dress kan lätt bli den nya favoriten. Så klart har alla plagg ett stänk av färg eller mönster - det är just det som är företagets specialitet. Vare sig du är minimalist eller mer dramatisk så kan du hitta något just för dig.

Matcha till en perfekt outfit

En outfit är inte komplett utan accessoarer, men man måste passa sig så att accessoarerna inte stjäl all uppmärksamhet - om det inte är tanken. Tar man till exempel på sig en klänning med mycket mönster så ska man låta denna stå i rampljuset. Minimalistiska accessoarer kompletterar outfiten utan att dra uppmärksamheten från klänningen. Däremot kan en enkel klänning med mer diskreta mönster behöva sällskap av stora halsband, färgstarka örhängen eller kanske en snygg handväska i kontrasterande färg. Det bästa sättet att hitta den perfekta outfiten är att pröva sig fram. Till våren och sommaren kan man matcha outfiten med häftiga sandaler och öppna skor för en härlig bohemisk känsla. När höstkylan tränger på passar det fint med ett par roliga stövlar.

Liknande sökningar
Desigual väska
ASOS Jeansklänningar
ASOS Långärmade klänningar
ASOS Långklänningar
ASOS Maxiklänningar
ASOS Midiklänningar
ASOS Omlottklänningar
ASOS Sammetsklänningar
ASOS Skjortklänningar
AX Paris Midiklänningar
Goddiva Långklänningar
Goddiva Maxiklänningar
Michael Kors klänningar
Missguided Långärmade klänningar
NLY Festklänningar
Odd Molly klänningar
TFNC Långklänningar
TFNC Maxiklänningar
Vero Moda klänningar
Y.A.S Midiklänningar
Pieces Sjalar
Demeyere Stekpannor
Monki Volangblusar
UNIQUE21 Blommiga blusar
Miss Selfridge Culottes
Lindberg Fleecetröjor
Kari Traa jackor
Morris Bomberjackor
Selected Homme Slim jeans
Sixth June Skinny jeans