Michael Kors klänningar

Filter för Klänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Michael Kors klänningar

Michael Kors – lyx och kvalitetsdesign som alltid ligger rätt i tiden

Den berömda designern Michael Kors grundade sitt företag 1år 981 och sedan dess har hans namn blivit synonymt med kvalitet och högklassig design; dels för kändiseliten, men också för vanliga kvinnor som vill ge både vardag och fest lite extra lyx och flärd. Michael Kors har blivit ett välkänt namn genom att skapa högkvalitativa plagg i innovativ design, samt genom att ha en smart marknadsföringsstrategi. Många kända kvinnor har burit plaggen vid prestigefulla tillfällen. Michelle Obama hade till exempel på sig en Michael Kors klänning när Barack Obama gjorde sitt ikoniska State of the Union-tal år 2015.

Ett plagg för både vardag och fest

Få plagg kan liva upp en garderob så mycket som en ny klänning. Det är inspirerande att se tyget bölja i vackra färger när du öppnar garderobsdörren och en klänning är dessutom en smart investering eftersom den fungerar lika bra till vardags som till fest. Det handlar helt enkelt om hur du kan kombinera den på bästa sätt. Michael Kors klänningar finns i många vackra varianter när du vill uppdatera din garderob och din look. Under höst- och vintermånaderna så känns det bra att investera i ett plagg som du fortfarande kommer kunna bära när sommaren nalkas.  

Med många smickrande valmöjligheter

Oavsett vilken typ av Michael Kors klänning du föredrar så kan du hitta en som är perfekt för dig i det stora sortimentet. Det finns långa och korta varianter i mängder med olika färger och mönster. Kanske önskar du en lösare sittande klänning för en mer bohemisk look eller så föredrar du en skräddarsydd variant som smickrar din siluett. Michael Kors ger dig klänningar i röda och blå nyanser liksom rosa, lila eller gröna. Den lilla svarta finns såklart på plats, och även klänningar i en ljus palett så som beige och bleka pasteller. Enfärgade skapelser hänger sida vid sida med randigt, rutigt och till och med psykedeliska mönster i 70-talsanda. Vad du än söker så kan Michael Kors sortiment erbjuda precis det du vill ha.  

Kombinera rätt för varje årstid

Under höst- och vintermånaderna kan du enkelt kombinera klänningen med tjocka tights, kängor eller stövlar, en snygg jacka och kanske en mössa så att du är säker på att du är lika varm som trendig. En Michael Kors klänning ger dig lite glamour och flärd i din vardag även när vindarna viner lite kallare. När så våren kommer kan du byta om till lättare tights, kanske i en ljusare färgpalett och när sommaren är på ingång kan du helt enkelt skippa tightsen och låta benen vara i solen. Med en Michael Kors klänning blir det lätt för dig att vara ditt snyggaste jag. Det stora utbudet ger dig möjlighet att välja just den klänning som passar dig bäst och det är en investering som kommer att göra dig lika glad året om.

Liknande sökningar
Michael Kors väskor
ASOS Jeansklänningar
ASOS Långärmade klänningar
ASOS Långklänningar
ASOS Maxiklänningar
ASOS Midiklänningar
ASOS Omlottklänningar
ASOS Sammetsklänningar
ASOS Skjortklänningar
AX Paris Midiklänningar
Desigual klänningar
Goddiva Långklänningar
Goddiva Maxiklänningar
Missguided Långärmade klänningar
NLY Festklänningar
Odd Molly klänningar
TFNC Långklänningar
Vero Moda klänningar
Y.A.S Midiklänningar
Michael Kors skor
Gense Kaffeskedar
New Look Cargobyxor
Brave Soul Jackor
Produkt Jackor
Liquor N Poker Stentvättade jeans
New Look Raka jeans
Pimkie Raka jeans
Ida Sjöstedt Kjolar
Free People Klänningar
Levis Toppar