Odd Molly klänningar

Filter för Klänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Odd Molly klänningar

Odd Molly sätter ett leende på ditt ansikte

Sedan starten 2002 har det svenska klädvarumärket Odd Molly satt många leenden på tjejansiktena. Företagets unika design och oftast färgglada klädesplagg passar tjejer i alla åldrar och från alla länder. Odd Molly kan idag skryta med flera öppnade butiker i USA, Norge och Portugal. Företaget har prisats mer än en gång då de fick sin första utmärkelse redan 2003 för bästa DM-kampanj (för sina vykort). I Odd Mollys kollektioner hittar du allt från snygga regnkappor till coola klänningar. Många av företagets detaljer kräver en mänsklig hand vilket sätter en speciell signatur på allt som kommer från Odd Molly. Så om man undrar ifall varumärket är så udda som namnet antyder, får man kanske säga nej då dess innovativa design och stil gör att den passar många unga damer.

Klänningen – ett måste för alla tjejer

Klänningen är ett av de få plaggen som känns som ett klart måste för tjejerna.  Få plagg är så mångsidiga som klänningen. Du ha den både till vardag eller helg, på jobbet eller högtider som dop eller bröllop. Tänk dig strand, eller klubb, ja det finns massor med tillfällen. Egentligen täcker klänningarna alla dem på ett utmärkt sätt. Om du kan tänka dig att kombinera klänningarna med passande tillbehör och vågar göra roliga kombinationer, kommer du att sticka ut i mängden.
En endaste klänning kan samtidigt utgöra en hel outfit utan att behöva kombineras med något annat. Sådana är Odd Mollys klänningar då de har så fin design och är i vissa fall så pass färgglada vilket gör att de inte behöver något extra att piffa upp dem med överhuvudtaget.

Hitta din egen stil

Odd Molly passar dig som gärna vill visa framfötterna med vågade och samtidigt snygga klänningar. Dyk in i företagets varierande sortiment och hitta den modellen som passar dig bäst. Det är endast du och ingen annan som vet vad som är rätt för just dig och passar din garderob. Det finns klänningar för alla smaker och budgetar, det är bara att leta dig rätt i utbudet som finns. När det kommer till Odd Molly’s klänningar kan du även ta del av utförsäljningarna som finns på nätet och köpa ditt favoritplagg till ett lägre pris. Har du hittat din stil, finns det inget som kan stoppa dig.

Inspirerande modeller

Odd Molly klänningar är oftast klädesplagg som du kan bära när du är ute en vacker sommardag, ska ut på fest eller förbereder dig för en spännande dejt. Väljer du en hallonröd klänning visar du din tjejsida på bästa möjliga sätt. Går du efter en svartvit visar du ett mer feminint drag. Alla modeller är inspirerande så frågan är vilken av dina sidor som du vill visa? Har du valt en klänning som du bara måste ha men vädret är för kallt för den? Inga problem, köp en passande kofta eller snygg jacka och ha den ändå. Det allra viktigaste är att du känner dig snygg i din personliga outfit.

Liknande sökningar
Odd Molly jackor
ASOS Jeansklänningar
ASOS Långärmade klänningar
ASOS Långklänningar
ASOS Maxiklänningar
ASOS Midiklänningar
ASOS Omlottklänningar
ASOS Sammetsklänningar
ASOS Skjortklänningar
AX Paris Midiklänningar
Desigual klänningar
Goddiva Långklänningar
Goddiva Maxiklänningar
Michael Kors klänningar
Missguided Långärmade klänningar
NLY Festklänningar
Vero Moda klänningar
Y.A.S Midiklänningar
Odd Molly regnkappor
Odd Molly koftor
Under Armour Hattar
Chemex Kaffebryggare
Y.A.S Bikinis
mbyM Byxor
Twist & Tango Vida byxor
Masai Kappor
Vita Jackor
Abercrombie & Fitch Slitna jeans
FILA Jeans
Ellesse Kjolar