Bröllopsklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bröllopsklänningar

Drömmen om en bröllopsklänning

Vit och lång. Dekorerad med utsökta detaljer i spets och med tyg lent som en dröm. En blick på den stjäl en suck av önskan ur vem som helst. En bröllopsklänning kan se ut på många olika sätt, men den kan aldrig sluta att vara precis det den är: klänningen för den viktigaste dagen i ditt liv.

På bröllopsdagen vill man att allt ska vara till perfektion. Speciellt bröllopsklänningen! Bruden förväntas se kvinnlig och vacker ut i den på sin speciella dag och därför ska man inte välja vilken klänning som helst.

Bröllopsklänningen

Även om bröllopsklänningen oftast är avsedd för att användas en enda gång, så kan det vara ett fint minne att ha kvar hängande i garderoben. Det är ju trots allt ett minne från dagen då ens liv förändrades och två personer blev som en. Sedan 1800-talet har den vanligaste färgen på bröllopsklänningar förstås varit vit. Men modet svänger hit och dit genom åren har tonerna fluktuerat mellan kräm, ljusrosa och champagne. Det finns många, lite mer vågade brudar som hellre väljer färgkombinationer och bestämmer sig för en bröllopsklänning men inslag av rött, blått eller svart. Detta är mycket snyggt med till exempel höga pumps.

Att välja rätt bröllopsklänning

Letar du en bröllopsklänning till din längtade dag, så kan du börja med att bestämma dig för vilken stil du vill ha. Längderna och modellerna varierar och man kan därför hitta bröllopsklänningar som är korta som en cocktailklänning, klassiska under-knät-längden och långa med släp eller med stora utsvängda kjolar, korsetter och puffiga ärmar. En del väljer vintage. Kanske en naturlig blandning av långklänning och spetsklänning. När du valt din stil kan du prova dig fram i olika modeller för att se vad som ser bäst ut på dig. Vill du sedan beställa klänningen online så vet du redan vilken modell som passar. Glöm inte accessoarer och passande skor som matchar klänningen. Då ska du vara färdig för att se så vacker ut på din bröllopsdag att till och med blommorna suckar med avund!Liknande sökningar
Bershka Väskor
Jacqueline de Yong Spetsblusar
mbyM Långärmade blusar
Another Influence Skinny jeans
Monki Kimonoer
Girl In Mind Plisserade kjolar
Brave Soul Långärmade klänningar
DRY LAKE Klänningar
Monki Klänningar
ONLY Klänningar
Sisters Point Långärmade klänningar
Ben Sherman Skjortor
Jacqueline de Yong Skjortor
Original Penguin Tröjor
Original Penguin T-shirts
Röda Undertröja
Jane Iredale Läppglans
Birkenstock Flip-flops
Burton Menswear Kängor
Kavat Sneakers
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
Chi Chi London rea
Closet London rea
Glamorous rea
La Redoute rea
Little Mistress rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea