Cocktailklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Cocktailklänningar

Cocktailklänningen kommer till sin rätt

Du är bjuden på en elegant tillställning med klädkod kostym. Vad ska du ha på dig? En elegant cocktailklänning kommer till minnet – men exakt hur ska du kunna följa alla regler om vett och etikett och samtidigt få rum att uttrycka din egen stil och personlighet? Utbudet av cocktailklänningar, balklänningar och festblåsor är ofantligt stort – du behöver endast ha ett hum om vad du letar efter, så kan du med ett par enkla klicks hitta fram till den dräkt i vilken du kommer att bli finast på festen.

Den lilla svarta som slår alla andra

Det sägs att självaste Coco Chanel var med och myntade namnet little black dress – den lilla svarta – medan det var stilikonen Audrey Hepburn som gav den populära cocktailklänningen ett ansikte i filmen Breakfast at Tiffanys. Det handlar alltså om en enkel svart klänning med eleganta snitt och högkvalitativt tyg som du kan personalisera precis som du vill och styla upp eller ner enligt tillfället. Bär håret i en avancerad uppsättning med ett guldsmycke om det handlar om en galamiddag, eller låt det vara utsläppt för ett mindre formellt möte.

En klänning att trivas i

Vad sägs om en glittrig charleston-klänning i äkta 20-talsstil med fransar på kanten? Eller kanske en mididress som markerar midjan och låter kjolen svänga till rytmen när det blir dans? En långklänning med öppen rygg och slits är förförisk och elegant – sätt upp håret och välj även ett par långhandskar för att skapa en look av sofistikation och skönhet. Det viktigaste är att du trivs i din klänning: den ska sitta skönt och inte strama åt någonstans, men samtidigt ska den vara lagom tight så att du slipper gå runt och vara rädd för att råka ut för en wardrobe mishap. Komplettera looken med dina favoritpumps, så var du redo att glänsa på festen. Liknande sökningar
Global Brödknivar
Ernst Kirchsteiger Kökshanddukar
Masai Blusar
Wrangler Blusar
BUBBLEROOM Kostymbyxor
Produkt Byxor
Gröna Jeans
Adidas Kjolar
LOST INK Midikjolar
UNIQUE21 Midiklänningar
Ted Baker Myskläder
Filippa K Skjortor
Lacoste Parfym
Remington Hårfönar
Kung Markatta Kosttillskott
Salvequick Receptfria läkemedel
Wet N Wild Ögonskuggor
Elizabeth Arden Primer
Ilse Jacobsen Sandaletter
Vans Skateskor
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
BUBBLEROOM rea
Chiara Forthi rea
Closet London rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea