Långärmade klänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Långärmade klänningar

Njut av en långärmad klänning

En långärmad klänning i rätt färg, tyg och mönster är ett underbart val för klänningsälskaren. Visst ser man kortärmade klänningar överallt, speciellt på sommaren, och visst är de söta och sköna! Men varför kan det vara bra att ha en långärmad klänning därtill? De långa ärmarna. Kort och gott. Helt praktiskt sett kan du med långa ärmar till exempel använda klänningen inpå kvällen då det blir kyligare. En långärmad klänning är även passande för formella tillfällen. För elegantare tillställningar kan en långärmad cocktailklänning vara charmande och smickrande. På vilka andra sätt kan man använda långärmade klänningar?

När det passar med långärmat

För fester eller andra högtider är långärmade festklänningar riktigt snyggt. Tänk dig en balklänning i silkigt tyg och långa ärmar. Detta ger personen en lång och smärt gestalt.

En långärmad klänning är bra att ha på vintern, både för kylan och klädstilen. För sommartiden är långärmade klänningar också underbara att använda! Det finns så många olika varianter av långa ärmar, smala åtsittande, puffiga, tre-kvarts, gammaldags lössittande, genomskinliga. Alla är smickrande för figuren och ger ofta (beroende på klänningsmodellen) betoning på midjan.

Dekorera dig med accessoarer

En långärmad klänning är som en målarduk, den ger dig frihet att dekorera dej som du vill, för olika tillfällen och olika intryck. Att ha åtminstone en långärmad klänning i garderoben är ett måste. Helst en för varje årstid. En långärmad klänning med ett glatt mönster ger ett positivt intryck på andra. Kombinera en klänning med djärva och moderna mönster med klassiska och enfärgade accessoarer för att ge klänningen all uppmärksamhet. Har du valt en klänning med strikt mönster eller rent av enfärgat, kan du ta på dig en kofta eller jacka som mjukar upp helhetsbilden. Har du en blekfärgad klänning kan du återge den liv med intressante accessoarer i starka färger och matchande skor. Det finns inget bättre ögongodis än en väl kombinerad outfit!Liknande sökningar
Björn Borg Ryggsäckar
Ellesse Badkläder
Weekday Långärmade blusar
NN07 Kappor
Nudie Jeans Stretch jeans
Under Armour Jeans
VILA Maxikjolar
Liquorish Maxiklänningar
Odd Molly klänningar
Free People Linnen
AllSaints T-shirts
Pieces Cardigans
Tabac Parfym
Clarins Serum
Jane Iredale Läppglans
Dr Martens Finskor
Rieker Sandaletter
Karl Lagerfeld Sneakers
PS Paul Smith Sneakers
Topshop Knähöga stövlar
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
BUBBLEROOM rea
Closet London rea
Glamorous rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Liquorish rea
Missguided rea