Nyårsklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nyårsklänningar

En snygg nyårsklänning försäkrar lyckan i det nya året

Det finns inget bättre än att klä upp sig rejält inför årets sista fest. Det är fritt fram att vara glittrig, paljettfylld eller köra på en klassisk svart blåsa. Ingenting är egentligen utanför ramen när det kommer till nyårsklänningen, till skillnad från när man måste ha en cocktailklänning eller en aftonklänning får man fritt bestämma precis hur uppklädd eller casual man vill vara under decembers sista timmar. Det finns alltid mängder av snygga modeller, färger och designs att välja på i butikerna, men det gäller att vara ute i god tid, annars kan man vara tvungen att plocka en klänning som inte alls reflekterar ens stil, bara för att det är den sista som finns kvar.

Gör entré i perfekta stassen

Det är många saker som är tillåtna på nyårsafton som man annars kanske aktar sig för. Det är fritt fram att ha en mer dekadent framtoning, att brassa på lite extra med smycken och accessoarer och våga släppa fram allt det som annars skulle vara överdådigt. Vare sig ens kväll består av en lugnare middag eller en stor fest med champagne i överflöd passar en nyårsklänning alltid perfekt in i minglet. Helst ska en nyårsklänning avspegla den du är, fast med lite glittrigare framtoning. Med tanke på att det brukar vara den kväll på året då man ser flest tighta modeller och metalliska toner är det kanske inte så lämpligt att välja en skjortklänning eller sammetsklänning, välj hellre en snygg klänning som kanske inte används året om, men som kan återbrukas nästa nyår igen.

Att välja rätt nyårsmodell

Det kan vara svårt att slå sig fram i djungeln av nyårskläder som dyker upp i butikerna i början av december, men det behöver inte bli så jobbigt som du har tänkt dig. Tricket är att redan innan du börjar leta veta i princip vad du är ute efter. Lång ärm eller kort ärm? Lång kjol eller kort-kort? Färg? Paljetter? Krage eller urringat? Om du bara har svar på några av dessa frågor kommer nyårsshoppandet garanterat gå fortare än planerat.Liknande sökningar
Rocket Espressomaskiner
VILA Ärmlösa blusar
Vans Jackor
Wrangler Jackor
New Look Stretch jeans
Sisters Point Kavajer
Happy Holly Kimonoer
Missguided Minikjolar
Topshop Maxiklänningar
New Balance Träningskläder
Emporio Armani T-shirts
Me Too Tröjor
Missguided Stickade tröjor
Tangle Teezer Hårborstar
TIGI Hårmousse
NYX Ögonskuggor
Sisley Rouge
Vagabond Sandaletter
Hugo Boss Skinnsneakers
Sneaky Steve Canvas sneakers
ASOS rea
AX Paris rea
BUBBLEROOM rea
Chiara Forthi rea
Closet London rea
Glamorous rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Little Mistress rea
Missguided rea