Omlottklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Omlottklänningar

Vacker och kvinnlig i omlottklänning

En omlottklänning är en klänning som tas på och dras om kroppen, på samma sätt som till exempel en morgonrock fungerar. Detta slutar i ett fint dubbellager av klänningen på framsidan av kroppen och skapar i vanligaste fall en smickrande V-ringning. Det finns omlottklänningar i alla möjliga tyger, färger och stilar. Omlottklänningen är smickrande för utseendet och väldigt kvinnligt. Den är enkel att använda och bekväm att ha på sej. Därför är det bra att ha åtminstone en eller ett par omlottklänningar i garderoben.

Vad kan man ha den till?

En omlottklänning kan användas både till vardag och till fest. Välj den som en enkel sommarklänning till varma kvällar. Man kan ta på sig en häftig jacka över samma klänning och gå på stan för att festa. En kort omlottklänning kan även användas som en tunika med leggings eller strumpbyxor. Föredrar man en långärmad klänning så kan man även välja en långärmad version av omlottklänningen. Passar riktigt bra när man vill kunna mysa lite i den när man är på grillning med familjen.

Därför ska man ha en i garderoben

Varför är omlottklänningen så bra att ha? Modellen och skärningen lägger betoning på dina kvinnliga former. Har man lite mage så kommer denna modell snabbt till räddning eftersom den täcker och formar kroppen så att det man helst inte vill att andra ska märka, inte syns.

Du kan välja bland långa och korta omlottklänningar. Det finns omlottklänningar i sköna jerseytyger och andra i bomullstyger som ofta används till klänningar. Det är bara att välja det man mest behagar!

Vill du piffa upp klänningen till andra tillfällen? Mixtra med snygga bälten och accessoarer som matchar... En chick liten handväska och högklackade skor förvandlar en enkel omlottklänning till en festklänning. Slutsatsen är: med en omlottklänning kan det aldrig gå fel!Liknande sökningar
Rosendahl Ölglas
Nordal Matbord
Panos Emporio Baddräkter
Juicy Couture Leggings
Twist & Tango Byxor
8848 Altitude Dunjackor
Bershka Vårjackor
Lexington Jackor
Lee Högmidjade jeans
Linn Ahlborg x NA-KD Klänningar
Mamalicious Klänningar
FILA Myskläder
Gestuz Skjortor
Original Penguin Skjortor
Burton Menswear Hoodies
Levis Tröjor
Tom Ford Eau de parfum
Amika Schampo
Lumene Läppglans
Sneaky Steve Chelsea boots
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
BUBBLEROOM rea
Chiara Forthi rea
Closet London rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea