Paljettklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Paljettklänningar

Paljettklänningen: Skapa ditt eget rampljus

Gillar du att stå i centrum? Vill du att alla blickar ska dras mot dig? En paljettklänning kan vara precis det du behöver för att känna dig som en Hollywoodstjärna på röda mattan. Paljetter är som gjorda för den som vill dra åt sig uppmärksamhet, och vad kunde vara bättre än detta när du ska uppträda på scen? En långklänning med utmanande slits och smakfullt fördelade paljetter, eller en kort 20-tals cocktailklänning med fransar som för minnet tillbaka till Gatsbys 20-tal?

Tillfredsställ din inre diva

Att vilja synas och bli sedd är en önskan som vi alla innerst inne har. Vardagen erbjuder inte så många möjligheter att stå i rampljuset, och det är inte heller särskilt smakfullt att försöka göra det hela tiden. Men en kväll på diskot hör verkligen inte till den listan – det är din möjlighet att tillfredsställa din inre diva och låta allas beundrande blickar falla på dig. En kort paljettklänning som glimmar och glittrar under de färgade ljusen medan du rör dig till musiken kommer att fungera som blickfånget som får alla att uppmärksamma dig – och då kommer de att låta blickarna stanna kvar på dina häftiga dance moves och vackra former.

En oförglömlig entré

Du hör på den dunkande musiken att festen redan börjat. Du är fashionably late, där du anländer i din paljettklänning och dina platåskor, redo att stjäla showen. När du går in i festsalen känner du att de som står närmast dig inte kan slita sina ögon ifrån dig, men denna beundran sprids snabbt genom hela stället när du intar din rätta plats – centrum – och börjar visa upp dina perfekt synkroniserade, tålmodigt övade moves. Snart har du fått alla att hänga med i dansen, applådera och försöka hänga med. Kvällen är gjord, och just du i din paljettklänning kommer att vara kvällens höjdpunkt och en modeikon att minnas.Liknande sökningar
Sagaform Assietter
Rowico Sidobord
Tommy Hilfiger Slitna jeans
ONLY Omlottkjolar
Pimkie Plisserade kjolar
Bershka Långärmade klänningar
French Connection Skjortklänningar
Svarta Klänningar
Jacqueline de Yong Shorts
Björn Borg Träningslinnen
Björn Borg Strumpor
Selected Homme Strumpor
La Redoute Trosor
Prada Parfym
Maybelline Eyeliner
IsaDora Highlighter
NA-KD Ankelboots
Röda Sandaler
Jack & Jones Låga sneakers
Loyalty & Faith Sneakers
ASOS rea
AX Paris rea
Closet London rea
Glamorous rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Liquorish rea
Little Mistress rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea