Sommarklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sommarklänningar

Skapa ljuva minnen i sommarklänning

Dagarna börjar bli varmare, och solnedgången sker allt senare. Sommaren annalkas – och du tänker längtansfullt på allt det roliga som denna årstid för med sig. Grillfest vid sjön, strandhäng, ljumma utekvällar och dans i skymningens ljuva sken… Vinden smeker sakta din hud, kanske rufsar till håret lite, och klänningens lätta tyg sveper om benen. För det är klart att du är iklädd sommarklänning! Sol och strand känns inte alls lika somrigt om du skulle hänga runt i, säg, en paljettklänning eller en sammetsklänning… Nej, nu är det sommar, och det ska svänga om kjolen!

Stilrätt och samtidigt personligt

Sommarklänningen finns i tusentals olika varianter, som alla passar perfekt till att skapa minnen av de nya upplevelserna som sommaren bjuder på. Har du precis tagit studenten kanske du letar efter en läcker studentklänning i vitt – så att du passar in med alla de andra, men ändå sticker ut genom att välja snitt och extra detaljer helt i din egen stil. Längre fram vankas det midsommar och då vill de flesta ståta med en ny festklänning att dansa iväg natten i… Är du sen också bjuden på bröllop kan en ljus och skir spetsklänning passa perfekt till det soliga vädret och det glada tillfället.

Hitta din favorit

Sommarens härliga väder och ledighet bjuder på massor av olika chanser för äventyr. Låt din sommargarderob vara lika mångsidig – se till så att du hittar något du känner dig fin i varje gång du letar. För att komplettera din klädsamling bör du kontrollera att du har de basplagg du behöver: en (eller flera!) ljusa skjortklänningar, en maxiklänning i ditt favorittryck, och en iögonenfallande festklänning. Gå igenom din garderob regelbundet och låt bara de plagg som du fullkomligen älskar få vara kvar. Lägg gärna undan kläder som hör till andra årstider så länge, så kan du vara säker på att du alltid kommer att hitta passande kläder när du behöver dem, och på så sätt vara beredd för allt som livet bjuder på.Liknande sökningar
Cream Omlottblusar
Stylein Blusar
Twist & Tango Volangblusar
Parisian Leggings
InWear Kappor
Miss Selfridge Jackor
Religion Kappor
Selected Homme Vårjackor
Trendyol Jackor
Twist & Tango Toppar & Tunikor
Goddiva Toppar
Star Nutrition Träningströjor
Ole Henriksen Skönhet och hälsa
Chloé Eau de toilette
Marc Jacobs Eau de toilette
OGX Schampo
Loreal Dagkräm
ONLY Boots
Svarta Boots
Vans Canvas sneakers
ASOS rea
AX Paris rea
BUBBLEROOM rea
Closet London rea
Glamorous rea
Happy Holly rea
JDY rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea
Monki rea