Studentklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Studentklänningar

Studentklänningen: En sommardröm i vitt

De dagar då du är huvudpersonen bör vara speciella. Studentdagen är förstås en av dessa, då du delar din glädje med de som under årens lopp kanske varit dina bästa vänner. Nu tar ni tillsammans första steget in i vuxenlivet, och det kan medföra att ni även går skilda vägar. Då gäller det att bli ihågkommen! En klassisk men ändå personligt stylad studentklänning kan göra susen – låt din egen smak skina i ett hav av vita finklänningar genom att piffa upp looken med dina favoritaccessoarer.

Andas hopp och glädje

Att studentklänningen ska vara vit är det ingen som tvivlar på. Vitt är också den färg som går hand i hand med sommaren – allt är rent och fint och livet börjar om på nytt, för dig börjar det nu på allvar. Precis som bröllopsklänningen, är studentklänningen något de flesta bara bär en enda gång i livet – men den ska duga att fira i hela dygnet! Välj din studentklänning med omsorg. Du kanske hittar en snygg variant i Rockabilly klänning - stil, eller tycker du bättre om eleganta långklänningar? Kom ihåg att den ska framför allt vara bekväm att ha på sig i många och långa timmar – det är inte roligt att försöka festa när klänningen är så tight så att du har svårt att andas.

Din egen stil ska synas

Är du tokig i metall nitar och svart eyeliner så känns kanske en vit och skir studentklänning som något du aldrig vill pröva på – men vem har sagt att du inte kan styla den som du vill? Tuffa upp looken med ett par svarta boots och din favoritjacka – så skapar du rätt balans mellan tradition och personlighet. Lutar din stil mer åt det feminina och romantiska hållet kan du välja något med spets och volanger, och ta en söt cardigan till om det blir svalare. Detta är din dag, och du ska kunna få vara dig själv i din sommardröm i vitt.Liknande sökningar
Saddler Axelremsväskor
Iittala essence
De Buyer Stekpannor
Kallholmen Matbord
Fashion Union Spetsblusar
Pieces Vida byxor
Sixth June Rutiga byxor
ASOS Jeansjackor
Saki Dunjackor
Emporio Armani Jeans
Pepe Jeans Boyfriend jeans
Produkt Jeans
QED London Skjortklänningar
Casall Träningslinnen
Áhkká Hoodies
Glamorous Stickade tröjor
Pimkie Koftor
Dermalogica Dagkräm
Agnes Cecilia Pumps
Reebok Sandaler
ASOS rea
AX Paris rea
Brave Soul rea
BUBBLEROOM rea
Chiara Forthi rea
Closet London rea
Goddiva rea
Happy Holly rea
Missguided rea
Miss Selfridge rea