Mammakläder

Filter för Mammakläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mammakläder

Gravid och moderiktig: Så hittar du rätt mammakläder

Glad och förväntansfull över det som kommer smeker du försiktigt din ständigt växande babybula. Gravidglowen har fått dina ögon att lysa och håret skimrar fint. Problemet är bara att kläderna du har i garderoben inte längre sitter som de ska… du måste ut och skaffa mammakläder. Du minns de gamla korten som mamma visat på när hon var gravid med dig och suckar lite. Måste du verkligen dra på dig såna säckiga dräkter? Det måste väl finnas snyggare alternativ, sådana som Hollywoodstjärnorna använder?

Ja, det finns det!

Tumma inte på stilen

Det gäller att hitta mammakläder med rätt passform: som du kan röra dig fritt i utan att ha ”wardrobe malfunctions”, men även framhäver din tillfälligt annorlunda vackra form. Eftersom din rutin inte förändras alltför mycket under graviditeten (kanske några extra besök på toan dag och natt) måste dina mammakläder passa till alla tillfällen. Kom även ihåg att graviditeten varar högst 9 månader och om du inte planerar på att skaffa ett dussintal ungar är det troligt att du inte kommer att använda plaggen så ofta igen när ungen väl är ute.

Garderobsplanering är nyckeln till lyckan

Använd dig av följande tips för att bestämma hur många – och vilka – mammakläder du måste skaffa: Var kommer du att spendera den största delen av din graviditet? En snygg omlottklänning kan lätt kombineras med en mammajacka de svalare dagarna och passar i de flesta sammanhang. Välj den färg och stil som gör dig glad när du ser den. Hetast inom gravidmode just nu är snygga och praktiska designs som dubblar som ammningskläder efter förlossningen. Prova mammaklänningen: omfamnar den mjukt din växande mage? Finns det plats över för de kommande månadernas tillväxt? Känns det rätt så är det – stramar det åt någonstans är det kanske bättre att se över något annat val.Liknande sökningar
Blåa Mammakläder
Boob Mammakläder
La Redoute Mammakläder
Mamalicious Mammakläder
Noppies Mammakläder
Supermom Mammakläder
Vertbaudet Mammakläder
Rosa Mammakläder
Svarta Mammakläder
Vita Mammakläder
Eastpak Accessoarer
Rosa Badbyxor
ONLY Knytblusar
Sail Racing Dunjackor
Pieces Slitna jeans
Selected Femme Högmidjade jeans
Áhkká Skjortklänningar
Zizzi Spetsklänningar
Vita Myskläder
Another Influence Skjortor
New Balance Träningskläder
Studio Total Tröjor
Whyred Tröjor
Maidenform Korsetter
Estée Lauder Skönhet och hälsa
ACO Solkräm
Wet N Wild Ögonskuggor
Pepe Jeans Boots
New Look Platåskor
ASICS Höga sneakers