Mammajackor

Filter för Mammajackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mammajackor

Mammajackan: Plagget som rymmer två

Eftersom en vanlig graviditet varar i 7 – 9 månader, är det ganska säkert att det även kommer att finnas kalla dagar under den perioden. Då kan en smakfull och väl vald mammajacka vara det säkraste kortet i din garderob: plagget som räddar dig både från kylan och modekrisen. Vare sig det handlar om en snygg kavaj eller en skön allvädersjacka, är lösningen samma: du sätter på jackan, och alla fula och formlösa (men o så sköna!) mammakläder göms undan. Du kan nu gå ut och ta över världen, säker i vetskapen om att du är en av de trendigaste blivande mammorna ute.

Planera efter årstiden

När kommer din babybula att vara som störst? Någon gång vintertid? Då gäller det att ha rätt sorts kläder till hands! När älsklingen slutligen visar upp sig är det amningsdags, och det finns snyggt designade kläder till detta också – plagg som låter dig ta hand om ditt barn på bästa sätt utan att för en sekund tumma på modet. Mammajackan fungerar då även som din bästa accessoar – därför gäller det att välja smart. Köp inte mammajackan eller mammaklänningen i förväg, utan vänta med shoppingturen tills behovet uppstår. På så sätt garanterar du rätt passform, samtidigt som du fått en känsla för vad din nya kroppsform trivs bäst i och kan ta detta med i räkningen.

Så stylar du mammajackan

Följande tips och tricks kan hjälpa dig fixa den perfekta gravid-i-kallt-väder-looken: Tänk på snittet – när du prövar jackan, se till så att den framhäver dina kurvor och samtidigt lämnar plats för ständigt växande mage och bröst. Kan du röra dig fritt i den – perfekt! Välj helst en neutral färg som passar till resten av din garderob. Ett par jeans och en randig tröja är en klassisk och tidlös gravidlook. När temperaturen börjar sjunka behöver du bara linda om dig din favoritscarf och dra på din nya mammajacka – så var dagens outfit klar!Liknande sökningar
Calvin Klein Sportväskor
Rosenthal Assietter
ASOS Ärmlösa blusar
ASOS Randiga blusar
Missguided Cargobyxor
Abercrombie & Fitch Stretch jeans
Parisian Jeans
Studio Total Slim jeans
AllSaints Minikjolar
Creamie Klänningar
NA-KD Jeansklänningar
Studio Total Polotröjor
Vertbaudet Tröjor
Nina Ricci Parfym
TIGI Hårspray
Collistar Dagkräm
Ciaté Highlighter
Anastasia Ögon
NA-KD Boots
Wrangler Vinterstövlar
Noppies rea
Birkenstock rea
Books rea
Didriksons rea
Edblad rea
Ganni rea
G-Star rea
Jumperfabriken rea
Kenzo rea
Lexington rea