Mammaklänningar

Filter för Mammaklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mammaklänningar

Mammaklänningen: Graviditetens oumbärliga plagg

Du är överlycklig: du ska få barn! Allt är nytt och spännande – även om du har fått barn förr, är ingen graviditet lik den andra. Och visst vill du att din lycka ska synas – du kan inte vänta med att visa upp din blivande babybula för alla som vill se på. Mammaklänningen är det plagg som framhäver moderskapets speciella skönhet i de flesta sammanhang – vare sig du ska på fest, jobba eller gå på en romantisk dejt med din partner, kan en snygg mammaklänning vara ditt go-to-plagg. 

Smarta val

Viktigaste tipset när du ska skaffa dina nya mammakläder: Köp dem inte i förväg, utan vänta tills du behöver dem. På så sätt garanterar du att passformen är rätt, plus att du kommer att ha en bättre idé om dina verkliga behov. Modellen du väljer måste inte bara vara snygg och skön – den måste även lämna utrymme för fortsatt tillväxt av babybulan samt passa till årstidens väder.

Så stylar du din mammaklänning

En mångsidig klänning kan kopplas med ett smart val av accessoarer för att passa till många olika tillfällen. Följande tips kan hjälpa dig rocka din gravidlook: Välj en enfärgad omlottklänning och kombinera den med en elegant öppen mammajacka eller blazer för att känna dig snygg och stilsäker på jobbet. Kontrollera att klänningen framhäver din midja och axlar. En smakfullt kortare variant kan få dina ben att se längre och smalare ut. Maxiklänningen är Plagget: den är sval och skön och kan användas i princip överallt. Välj de färger och linjer som gör dig gladast och ha den som hemmaklänning när du bara vill softa ett par timmar. En elegant empireskärning förvandlar babybulan till din snyggaste accessoar. Sätt upp håret och välj ett par vackra örhängen – så har du fixat en festlook som kommer att göra dig till blickfånget på dansgolvet.Liknande sökningar
Vans Kepsar
Lindberg Vantar & Handskar
Calvin Klein Handväskor
Smeg Kaffekvarnar
Burton Menswear Chinos
Converse Byxor
Mouli Jeans
Tommy Hilfiger Utsvängda jeans
Girl In Mind Långklänningar
FILA Shorts
Reclaimed Vintage Jeansshorts
Chiara Forthi Stickade tröjor
Ellesse Hoodies
Samsoe & Samsoe Polotröjor
Levis Underkläder
Eco Cosmetics Kosttillskott
MANGO Boots
New Look Cowboy boots
Rieker Sneakers
Apair Stövletter
Mamalicious rea
Noppies rea
Barbour rea
Canada Goose rea
Converse rea
Craft rea
Dirty Linen rea
Eton rea
Foreo rea
Georg Jensen rea