Mammaklänningar

Filter för Mammaklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mammaklänningar

Mammaklänningen: Graviditetens oumbärliga plagg

Du är överlycklig: du ska få barn! Allt är nytt och spännande – även om du har fått barn förr, är ingen graviditet lik den andra. Och visst vill du att din lycka ska synas – du kan inte vänta med att visa upp din blivande babybula för alla som vill se på. Mammaklänningen är det plagg som framhäver moderskapets speciella skönhet i de flesta sammanhang – vare sig du ska på fest, jobba eller gå på en romantisk dejt med din partner, kan en snygg mammaklänning vara ditt go-to-plagg. 

Smarta val

Viktigaste tipset när du ska skaffa dina nya mammakläder: Köp dem inte i förväg, utan vänta tills du behöver dem. På så sätt garanterar du att passformen är rätt, plus att du kommer att ha en bättre idé om dina verkliga behov. Modellen du väljer måste inte bara vara snygg och skön – den måste även lämna utrymme för fortsatt tillväxt av babybulan samt passa till årstidens väder.

Så stylar du din mammaklänning

En mångsidig klänning kan kopplas med ett smart val av accessoarer för att passa till många olika tillfällen. Följande tips kan hjälpa dig rocka din gravidlook: Välj en enfärgad omlottklänning och kombinera den med en elegant öppen mammajacka eller blazer för att känna dig snygg och stilsäker på jobbet. Kontrollera att klänningen framhäver din midja och axlar. En smakfullt kortare variant kan få dina ben att se längre och smalare ut. Maxiklänningen är Plagget: den är sval och skön och kan användas i princip överallt. Välj de färger och linjer som gör dig gladast och ha den som hemmaklänning när du bara vill softa ett par timmar. En elegant empireskärning förvandlar babybulan till din snyggaste accessoar. Sätt upp håret och välj ett par vackra örhängen – så har du fixat en festlook som kommer att göra dig till blickfånget på dansgolvet.Liknande sökningar
Mauviel Traktörpannor
WMF Stekpannor
Esprit Rutiga byxor
Stradivarius Baggy byxor
Calvin Klein Vårjackor
Liquorish Blazers
Hollister Stentvättade jeans
ONLY Stretch jeans
Chi Chi London Klänningar
Chi Chi London Långklänningar
Minimum Omlottklänningar
Munthe Klänningar
Salomon Träningskläder
Produkt Stickade tröjor
Samsoe & Samsoe Stickade tröjor
Clarins Ansiktsmasker
Rosenserien Kosttillskott
Lancome Concealer
Filorga Foundation
Helly Hansen Kängor
Noppies rea
Adidas rea
Artwood rea
Books rea
Boomerang rea
Dyson rea
Ecco rea
Hugo Boss rea
Markslöjd rea
Mateus rea