Didriksons overaller

Filter för Overaller

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Didriksons overaller

Didriksons – en anrik historia i funktionell klädesdesign

Didriksons är Skandinaviens största varumärke när det kommer till regnkläder och funktionella kläder för utomhusbruk. Familjeföretaget startade redan 1913 med att designa och tillverka funktionella arbetskläder för de fiskare som fiskade utmed Sveriges västkust. Än idag har Didriksons samma mål med sin design och tillverkning som företaget hade vid starten för mer än hundra år sedan; att skapa funktionella kläder som håller dig och din familj torra och bekväma oavsett vilket väder dagen för med sig. Modellen för designen är att den ska vara tidlös och klassisk, lika aktuell idag som om tio år. Vare sig du behöver kläder till dig själv eller barnen, så ser Didriksons till att utomhusvistelsen blir både torr och bekväm oavsett vad du gör eller hur lång tid du väljer att stanna kvar utomhus.

När du vill hålla barnen torra genom hela hösten och vintern

Varje förälder vet att barn älskar att leka och till skillnad från de flesta vuxna bryr de sig inte särskilt mycket om väder och vind, utan ger sig glatt ut utan närmare eftertanke. Under höst och vintertider är det därför superviktigt att ge barnen möjlighet att leka och ha kul utomhus utan att de för den skull riskerar att bli blöta och frusna. Med en Didriksons overall kan du vara säker på att ditt barn står sig väl oavsett vad vädergudarna har i åtanke för dagen. Overallerna är designade för att stå emot både väta och kyla. När du vill se dina barn fortsätta leka hösten och vintern igenom är därför en Didriksons overall en god investering.
 
Didrikson bjuder på färgglad lek i oömma material

Didriksons overaller kommer i många olika färger, så ditt barn kan fritt välja favoritfärgen helt efter behag. Kanske passar en härligt lila eller en mörkt turkos? Eller är det en läcker nyans av rosa eller en fräsch orange som faller barnet i smaken? Oavsett vilken färg som favoriseras av just ditt barn så hittar ni rätt i Didriksons sortiment. Varje overall har en huva med pälskant. Det är nämligen viktigt att även det lilla huvudet hålls varmt i höst och vinterrusket. Lek i sandlådan eller på gungorna i snö och väta blir plötsligt lika kul som när solen är framme, bara overallen är på.

Så kan ditt barn leka ute ännu lite längre

Kombinerad med härliga gummistövlar eller kraftiga kängor ser en Didriksons overall till att ditt barn glatt kan hoppa i vattenpölar och rulla nedför backar. Kanske det är dags för att åka pulka när snön äntligen kommit eller leka tagen i regnet. De kommer ändå hem varma och torra med rosiga kinder för att få en mugg varm choklad och en bulle när leken är slut.
 
Didriksons modell

När du vill ha design som är klassisk och tidlös, men också inriktad på att skapa funktionella plagg som håller ditt barn torrt genom de våta och kalla årstiderna, så är Didriksons ditt självklara val. Det spelar ingen roll om dagen bjuder på lek i sandlådan i höstregnet eller på pulkaåkning i vinterkylan.

Liknande sökningar
Didriksons Björnen
Didriksons Boardman
Didriksons Baddräkter
Didriksons Fleecetröjor
Didriksons Jackor
Didriksons Västar
FIXONI Overaller
Hust & Claire Overaller
La Redoute Overaller
Lindberg Overaller
Molo overaller
Name it Overaller
Reima overaller
Gröna Overaller
Svarta Overaller
Vita Overaller
Didriksons Regnkläder
Didriksons Regnjackor
Didriksons Regnställ
Didriksons Gummistövlar
New Balance Ryggsäckar
OBH Nordica blenders
Marimekko Badrockar
Girl In Mind Byxor
Tom Tailor Byxor
ONLY Lågmidjade jeans
Pimkie Plisserade kjolar
NA-KD Shorts
Missguided Jeansshorts
Missguided Toppar