Molo overaller

Filter för Overaller

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Molo overaller

MOLO – barnkläder av fantastisk kvalitet och stil

Molo startades i Köpenhamn 1999 av den danska designern Louise Fredriksen som ansåg att det inte fanns tillräckligt färgglada och kreativa kläder för barn. Några år senare 2003 kom den första kollektionen från Molo och märket har nu blivit känt över hela världen. Molo är helt enkelt ett unikt klädföretag som designar färgglada barnkläder som dessutom har en bra kvalitet. Molos overaller är ett måste för barnen under vintern, de är både funktionella och har en snygg design. Molo förstår verkligen barn och därför är deras kläder ett måste för varje barnfamilj.

Kvalitet som håller för dina små

Det är svårt att köpa kläder till barn för det är mycket att tänka på; för det första måste det vara bra kvalitet då barn konstant rör på sig och är aktiva. Däremot vill barn ha rolig design och färgglada kläder, och tyvärr har många barnkläder som är praktiska en tråkig design och tråkiga färger. Men så är inte fallet med Mono; här får du praktiska kläder som dessutom är snygga. Du har många valmöjligheter för dina barn med Molo, från overaller och byxor till klänningar. Detta märke är en självklarhet för föräldrar som vill att deras barn ska ha kläder som har både en grym design och bra kvalitet. Molo har sedan 2003 snabbt blivit ett populärt märke för den kvalitet deras kläder håller.

Molo overaller ett måste under vintern

Overaller är ett måste under den kalla vintern i Sverige och med Molo overaller kommer dina barn inte enbart att ha kläder som håller dem varma ute i snön, men som dessutom har en lekfull och färgglad design. Deras kläder är tåliga och låter dig tvätta kläderna dagligen men håller fortfarande en riktigt bra kvalitet. Det kanske är ett märke som riktar sig till barn men som också kommer att vara praktiskt för föräldrarna då de slipper att köpa flera overaller under vintern.

Lekfulla och praktiska kläder

Molo overaller är tåliga och snygga, och Molo gör nu kläder för barn upp till 12 år. Molo gör kläder för både pojkar och flickor och kommer verkligen att stimulera fantasin hos ditt barn med sin roliga design. Barnens plagg gör deras vardag roligare och gör att de sticker ut på lekplatsen. Molo bjuder på kläder med färger med oväntade kombinationer som fungerar otroligt bra.

Molo ett märke att lita på

När du köper kläder från Molo vet du att du får kvalitet. Det är ett märke som är specialiserat på barn och som förstår vad barn behöver, från både stil till hållbarhet. Om du har barn är overaller från Molo verkligen ett måste i ditt hushåll under höst och vinter. Nu behöver du inte oroa dig längre när dina barn vill ut i regn och snö, bara använd overaller från Molo. Detta klädmärke är en favorit hos både föräldrar och deras barn. Med Molo får du barnkläder som är unika med en rolig design som ger inspiration till dina barn när de är ute och leker.

Liknande sökningar
Molo Byxor
color kids Overaller
Didriksons overaller
FIXONI Overaller
Hust & Claire Overaller
La Redoute Overaller
Lindberg Overaller
Me Too Overaller
Name it Overaller
Reima overaller
Gröna Overaller
Svarta Overaller
Vita Overaller
Lindberg Regnoveraller
Molo Tröjor
Calvin Klein Hattar
Björn Borg väskor
LOST INK Omlottblusar
Morgan Långärmade blusar
ASOS Högmidjade jeans
Religion Skinny jeans
ICHI Kavajer
Parisian Minikjolar
Stradivarius Kjolar
Abercrombie & Fitch Skjortor
Gant t-shirts
Hugo Boss Tröjor
Maidenform BHs
Svarta Underkläder
Abercrombie & Fitch Undertröja