Reima overaller

Filter för Overaller

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Reima overaller

Reima – med glädjen och rörelsen i fokus
 
Ända sedan 1944 har det finländska varumärket Reima sett till att barn över hela världen kan leka av hjärtats lust oavsett snö, regn och rusk. De kalla vintrarna i Finland kräver ju någonting utöver det vanliga så Reimas naturliga fokus blev så klart hur man klär sitt barn på bästa sätt, men ser till att de fortfarande kan röra sig obehindrat i kylan. Plaggen är vatten- och smutsavvisande och tillverkas i nylon, men insidan kläs i den mjukaste och varmaste bomull för att det ska vara skönt att röra sig i när leken står på schemat. 
 
När du vill investera i ditt barns barndom
 
När utmaningar kallar både ute och inne så är Reima ditt självklara val. För varumärket står just rörelsen hela tiden i fokus i designarbetet, för det är ju egentligen ingen nytta med ett plagg som visserligen är varmt men som inte lämpar sig för glädjefylld aktivitet. Barndomen ska få vara precis så aktiv som barnet önskar och varken väder eller vind ska påverka den upplevelsen. Istället är det bara för dem att dra på sig den praktiska och snygga Reima overallen och ge sig ut på nya äventyr allt efter behag. 
 
Massor med alternativ för att göra hösten och vintern roligare
 
Du kan botanisera friskt bland alla valmöjligheter i Reimas sortiment så att du säkert hittar det plagg som passar ditt barn bäst. Kanske är det solgult som just nu är den självklara färgfavoriten eller så faller en lila variant er i smaken. Det finns svarta, marinblå och gröna varianter eller varför inte en Reima overall med något läckert mönster för att krydda utevistelsen ytterligare. Overallerna finns i alla regnbågens färger så det är bara att välja och vraka i det stora utbudet för att hitta det alternativ som passar ditt barn bäst. 
 
Funktionella och snygga plagg som blir den självklara favoriten
 
På grund av sin smuts- och vattenavstötande yta så lämpar sig en Reima Overall för lek och äventyr utomhus oavsett årstid. Den funkar lika bra under en regnvåt och kylig höst- eller vårdag när det är tid för spring över stock och sten, som när det är en superkall vinterdag och snön ligger så djup att man måste pulsa på för glatta livet. Vad du än kan förvänta dig av vädergudarna, så kan du enkelt se till att ditt barn är väl förberett så att det kan fortsätta leka av hjärtans lust. 
 
Äventyret som aldrig tar slut
 
Reima hittar sin inspiration i de lekande barnen och fokus har ända från början varit att se till att deras glädjefyllda lek och rörelse inte behöver vara beroende av årstid och väderlek. Det finns ju som bekant inte något dåligt väder utan bara dåliga kläder, och just detta har varumärket tagit fasta på när de skapat sin designlinje av Reima Overaller för att göra både din och ditt barns vardag lite mer glädjefylld. När äventyret kallar kan du glatt säga ja och släppa din lilla lös i vargavintern såväl som i höst- eller vårregnet.

Liknande sökningar
Reima Strandkläder
Reima Byxor
Reima Jackor
Reima Dunjackor
Reima Skaljackor
Reima Vårjackor
Reima Vinterjackor
Didriksons overaller
FIXONI Overaller
Hust & Claire Overaller
La Redoute Overaller
Lindberg Overaller
Molo overaller
Name it Overaller
Gröna Overaller
Svarta Overaller
Vita Overaller
Reima Fodrade stövlar
Reima Gummistövlar
Reima Vinterstövlar
Juicy Couture Leggings
Stradivarius Vida byxor
Zizzi Leggings
Bellfield Slim jeans
Missguided Kjolar
Liquor N Poker Klänningar
Pieces Jeansshorts
Selected Homme Jeansshorts
Svarta Skjortor
Selected Homme Polotröjor