Regnkläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Regnkläder

Regnkläder har tagit steget in i modevärlden


Alla minns nog barndomen när ett par illasittande regnbyxor och en regnkappa tvingades på utanför de vanliga kläderna av välmenande föräldrar. Sedan dess har man kanske känt lite motstånd till att ens tänka på att köpa regnkläder till sig själv, kanske föredragit att ta med sig ett paraply istället. Faktum är att regnkläder på senare tid har blivit ännu ett sätt att uttrycka sin stil, och de behöver inte på något sätt förlora i funktionalitet för att de numera finns i alla former och färger. Inspireras av dagens utbud och ta steget att bli ägare till ett par regnkläder igen, det kommer betala sig för varje regnig dag.


Funkar för alla årstider
Det finns egentligen inga begränsningar för när man kan använda regnkläder. Det kan vara av praktiska skäl, visst, men nästan ännu mer kan det vara ett sätt att markera sin personliga stil, att associera en outfit som annars kanske hade försvunnit i mängden. Att dra på sig en klassisk gul regnkappa med ett par matchande regnbyxor funkar inte bara när man är ute på promenad, utan faktiskt också på shoppingrundan, när man annars måste springa mellan butikerna för att inte bli blöt. Våga använda regnkläderna till fler tillfällen, det är både snyggt och bekvämt.

Utforska hela utbudet innan köp

Som vi redan nämnt så finns det just nu massor av olika typer av regnkläder i butikerna. Det är alltid bra att ta en ordentlig titt på alla de stora modehusens sidor, och i butikerna, innan man bestämmer sig för vilka regnkläder man ska införskaffa. Ett tips är att alltid försöka köpa regnkläder som är en storlek större än vad man brukar köpa, eftersom man inte vill att de ska sitta för tight, och man ska dessutom få plats med kanske både jeans och tjocktröja under sina regnkläder. Välj gärna ljusa, klatschiga färger på kappan och en mer neutral nyans på byxorna, då blir färgintrycket imponerande, men inte överväldigande.Liknande sökningar
color kids Regnkläder
Didriksons Regnkläder
Grundéns Regnkläder
Lindberg Regnkläder
Name it Regnkläder
Svarta Regnkläder
Röda Badbyxor
Billabong Skidjackor
Chiara Forthi Dunjackor
Miss Selfridge Högmidjade jeans
Closet London Kjolar
Free People Jeanskjolar
Vertbaudet Klänningar
Hype Skjortor
77thFLEA Toppar
Missguided Toppar
Converse Tröjor
Kappa Hoodies
Morgan Stickade tröjor
Scotch & Soda Tröjor
Selected Femme T-shirts
Schwarzkopf Hårprodukter
Gant Kängor
Gabor Sneakers
Merrell Vinterstövlar
ASICS Löparskor
CelaVi rea
color kids rea
Didriksons rea
Grundéns rea