Regnbyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Regnbyxor

Regnbyxor är det bästa basplagget


Regnbyxor är ett plagg som följer med från barnsben, det är en stapel i varje garderob och kan faktiskt göras till ett modeplagg om man väljer rätt modell som vuxen. Det kan kännas som att det är mer praktiskt att ha ett paraply än regnkläder, men faktum är att detta är plagg som går smidigt att ta med sig, och faktiskt skyddar bättre än vad ett paraply någonsin kan. Det finns många snygga modeller på både regnkappa och regnbyxa för den som vill hålla sig torr, men inte förlora sin stil. Genom att köpa sig ett par rejäla regnbyxor gör man en investering som kommer betala sig många år framåt.

Perfekt i alla väder


För den som är aktiv på sin fritid, eller kanske pendlar till jobbet på cykel eller till fots är regnbyxor ett enkelt, och billigt, sätt att se till att man aldrig behöver gå med obekvämt fuktiga jeans eller byxor. Att dra på sig regnbyxor utanpå sina vanliga kläder tar inte mer än några sekunder, och när man kommer fram kan man enkelt gömma undan dem i väskan. Det är ett oerhört bekvämt och följsamt plagg, och många av dem har numera gjorts i material som andats, så att man slipper känna sig varm och svettig i onödan.

Matcha kappan för bästa resultat

Det är väldigt vanligt att man kombinerar sina regnbyxor med en snygg regnkappa, och om man gör det är det bra att ha några knep i åtanke. Försök att inte ha samma färg på kappan och byxorna, speciellt om kappan är i en iögonfallande färg, det kan göra att hela ens outfit känns skrikig eller barnslig. Bryt istället av med en lite mer neutral färg på byxorna, eller gör tvärtom och satsa på röda eller gula byxor tillsammans med en svart regnkappa. Det finns oändliga möjligheter för den som är villig att botanisera lite i utbudet som finns online.Liknande sökningar
Áhkká Regnbyxor
Didriksons Regnbyxor
Grundéns Regnbyxor
Reima Regnbyxor
Svarta Regnbyxor
RGE Matbord
B Young Byxor
Hugo Boss Kappor
Röhnisch Jackor
Y.A.S Skinnjackor
Dr Denim Bootcut jeans
SikSilk Klänningar
Fred Perry Myskläder
Good For Nothing Myskläder
Lee Skjortor
SikSilk Träningskläder
FILA T-shirts
Superdry Polotröjor
DKNY BHs
Ralph Lauren Eau de toilette
ACO Solkräm
Pür Läppennor
Henry Kole Boots
Clarks Pumps
Quiksilver Slip in
8848 Altitude rea
Áhkká rea
Blåkläder rea
color kids rea
Didriksons rea