Odd Molly regnkappor

Filter för Regnjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Odd Molly regnkappor

Odd Molly – udda och kreativ
 
Odd Molly är ett svenskt företag som producerar tjejkläder sedan 2002.  Deras udda, kreativa och vackra stil har blivit en känd signatur. Odd Molly har lyckats behålla sin innovativa anda och gläds åt stora framgångar. Företaget har idag ett flertal butiker i USA, Norge, Sverige och Portugal för att nämna några. Förutom snygga klänningar, koftor och byxor kan du även köpa tröjor, regnkappor och accessoarer.
 
Odd Molly’s mål är att skapa kreationer som passar tjejer i alla åldrar och länder. Att vara vacker med hjälp av Odd Molly är enkelt. Det enda du behöver göra är att gå in i en butik eller scrolla bland deras kollektioner på nätet och köpa ett eller flera plagg. Resultatet är en glädjefullt outfit som sticker ut ur mängden.
 
Regnkappan kan vara kul också
 
Bland Odd Mollys klädesplagg hittar vi även den klassiska regnkappan. När man tänker på företagets allmänna stil kan man ju knappast klassificera den som klassisk men den är onekligen snygg med sin enkla stil. Det annars tråkiga klädesplagget kan faktiskt vara kul också om man väljer just en Odd Molly regnkappa. Den är utan tvekan ett basplagg för oss som bor i den kalla, regniga Norden. På grund av klimatet är man oftast i stort behov av regnkläder som är både stiliga och ger det välbehövda skyddet.
 
En regnkappa ska vara smidig att dra på sig när det är lite ruskigt väder ute, eller när det plötsligt börja regna. Odd Molly regnkappa är varken svart eller grå, utan piggar upp alla regniga dagar med sina snygga färger och design. Detta traditionella plagg har fått sig ett nytt och roligare ansikte tack vare företagets innovativa design.
 
Använd den både som skydd och för att vara snygg
 
Som sagt så regnar det mycket i Norden, och Sverige är inget undantag. Alla har vi någon gång fångats av en plötslig regnskur som är riktigt kall och ruskig under hösten och lite varmare under sommaren. Oavsett årstiden är ju regnskuren lika blöt och obehaglig. Därför är det så otroligt bekvämt att ha en snyggt designad och färgglad Odd Molly regnkappa gömd i damväskan. Paraplyn tar ju för mycket plats så det gäller att köpa sig en lätt, trendig och funktionell regnkappa som räddar dig från regnet. Och tänk, man kan både vara snygg och torr på en och samma gång.


Köp en väska som rymmer din Odd Molly regnkappa
 
Bland det bästa med regnkappor är att de är gjorda av ett tunt material och är i de flesta fall lätta att bära. Man kan enkelt plocka med sig den i väskan om väskan tillåter. Ser du väderleken och upptäcker att det finns risk för regn ska du hoppa över den där lilla svarta väskan du brukar ha när du ska ut en fredagskväll då den inte kommer att rymma en sådan viktig sak som en Odd Molly regnkappa. Så se till att ta din stora, snygga damväska för att känna dig både snygg och trygg om det nu börjar regna. För ett coolt utseende även iklädd regnkappa garanterar ju Odd Molly. Det enda du behöver göra är att ta med dig en passande väska.

Liknande sökningar
Odd Molly Blusar
Odd Molly Ärmlösa blusar
Odd Molly Långärmade blusar
Odd Molly Spetsblusar
Odd Molly Volangblusar
Odd Molly jackor
Odd Molly Volangkjolar
Odd Molly klänningar
Odd Molly Långärmade klänningar
Odd Molly Spetsklänningar
Áhkká Regnjackor
Ilse Jacobsen Regnjackor
Rosa Regnjackor
Svarta Regnjackor
Vita Regnjackor
Odd Molly Toppar
Odd Molly Tröjor
Odd Molly Cardigans
Odd Molly koftor
Odd Molly Stickade tröjor
SATAKE Brödknivar
Mauviel Stekpannor
Domo design Soffbord
FILA Baddräkter
Monki Vida byxor
Weekday Rutiga byxor
Happy Holly Bomberjackor
Zizzi Kappor
Monki Baggy jeans
Liquorish Midiklänningar