Regnkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Regnkappor

Använd regnkappan som fashion statement

En regnkappa är ett basplagg som bör finnas i varje kvinnas plagg. Man kan såklart också införskaffa regnkläder till resten av familjen också, men det är på damavdelningen som detta plagg verkligen har fått blomma ut. En regnkappa är smidig att dra på sig när det är lite ruskigt väder ute, och den behöver inte bara vara svart eller grå, det finns massor av spännande alternativ med mönster och färg ute i butikerna. Detta är ett traditionellt plagg som funnits väldigt länge, men det betyder inte på något sätt att det är förlegat eller tråkigt. Att köpa en regnkappa från ett känt varumärke kan vara värt pengarna. Kanske en Odd Molly regnkappa är något för dig - du hittar alla här.

Skyddande och snyggt

Vi lever i ett land där det finns höga risker för regn i princip året om, och alla har nog någon gång fångats i en skur utan att ha vare sig regnkläder eller paraply i väskan. Att köpa en snygg regnkappa kan ta bort alla risker av att komma till jobbet dyngsur eller vara den på festen vars hår har förstörts av duggregn. Lägg lite extra tid på att kolla upp vilka färger och former regnkappan erbjuds i, det finns fler än man tror. Många tillverkare har dessutom börjat tillverka matchande regnbyxor som kommer höja funktionaliteten på regnkappan ytterligare ett snäpp.

Ge regnkappan plats i väskan

Det bästa med regnkappor är att de är gjorda av tunt material och är väldigt lätta. Detta gör att man enkelt kan plocka med sig den i väskan, även om man inte har en ryggsäck. Om man ser på väderleken att det finns minsta risk för regn, ta med regnkappan och se till att vara inte bara förberedd från en praktisk synvinkel, utan också från en modesynpunkt. Att ha en snygg regnkappa kan vara ett riktigt fashion statement, och man kan imponera rejält med en kappa i snyggt snitt och en rolig färg. Den klassiska kappan är såklart den klargula, men varför inte satsa på en i rött, blått eller kanske till och med lila?Liknande sökningar
Odd Molly regnkappor
Rosa Strandkläder
VILA Kortärmade blusar
Name it Vida byxor
NLY Byxor
Paper Dolls Byxor
Happy Holly Bomberjackor
Sixth June Kappor
Levis Stentvättade jeans
Weekday Utsvängda jeans
Stradivarius Plisserade kjolar
Parisian Skjortklänningar
Puma Shorts
Good For Nothing Tröjor
HUF T-shirts
Parisian Tröjor
ONLY PLAY Undertröja
Dune Skor
New Look Oxfordskor
Tiger of Sweden Kängor
Sorel Tofflor
CelaVi rea
Tretorn rea
By Malina rea
Desigual rea
Didriksons rea
Dyson rea
Exuviance rea
Georg Jensen rea
Happy Socks rea