Regnkappor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Regnkappor

Använd regnkappan som fashion statement

En regnkappa är ett basplagg som bör finnas i varje kvinnas plagg. Man kan såklart också införskaffa regnkläder till resten av familjen också, men det är på damavdelningen som detta plagg verkligen har fått blomma ut. En regnkappa är smidig att dra på sig när det är lite ruskigt väder ute, och den behöver inte bara vara svart eller grå, det finns massor av spännande alternativ med mönster och färg ute i butikerna. Detta är ett traditionellt plagg som funnits väldigt länge, men det betyder inte på något sätt att det är förlegat eller tråkigt. Att köpa en regnkappa från ett känt varumärke kan vara värt pengarna. Kanske en Odd Molly regnkappa är något för dig - du hittar alla här.

Skyddande och snyggt

Vi lever i ett land där det finns höga risker för regn i princip året om, och alla har nog någon gång fångats i en skur utan att ha vare sig regnkläder eller paraply i väskan. Att köpa en snygg regnkappa kan ta bort alla risker av att komma till jobbet dyngsur eller vara den på festen vars hår har förstörts av duggregn. Lägg lite extra tid på att kolla upp vilka färger och former regnkappan erbjuds i, det finns fler än man tror. Många tillverkare har dessutom börjat tillverka matchande regnbyxor som kommer höja funktionaliteten på regnkappan ytterligare ett snäpp.

Ge regnkappan plats i väskan

Det bästa med regnkappor är att de är gjorda av tunt material och är väldigt lätta. Detta gör att man enkelt kan plocka med sig den i väskan, även om man inte har en ryggsäck. Om man ser på väderleken att det finns minsta risk för regn, ta med regnkappan och se till att vara inte bara förberedd från en praktisk synvinkel, utan också från en modesynpunkt. Att ha en snygg regnkappa kan vara ett riktigt fashion statement, och man kan imponera rejält med en kappa i snyggt snitt och en rolig färg. Den klassiska kappan är såklart den klargula, men varför inte satsa på en i rött, blått eller kanske till och med lila?Liknande sökningar
Odd Molly regnkappor
Vans Ryggsäckar
L.Brador Arbetsjackor
Sloggi Bikinis
La Redoute Volangblusar
ONLY Blommiga blusar
Sisters Point Vida byxor
Miss Selfridge Kappor
Nike jackor
William Baxter Jeans
Closet London Plisserade kjolar
AX Paris Sammetsklänningar
Guess Klänningar
Saint Tropez Chiffongklänningar
Monki Hoodies
primigi T-shirts
William Baxter Hoodies
Tommy Hilfiger BHs
Sisley Läppglans
Crocs Träskor
Pepe Jeans Boots
Barbour rea
Birkenstock rea
BUBBLEROOM rea
Converse rea
Dirty Linen rea
Eton rea
Foreo rea
HOPE rea
Ida Sjöstedt rea