Hotpants

Filter för Hotpants

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hotpants

Hotpants, sommarens bekvämaste plagg

Hotpants används oftast för träningssyften. Men det bekväma materialet som de oftast görs i tilltalar även många att använda dem vid andra tillfällen. Många använder till exempel dem även för att gå runt i hemma under varma dagar, eller varför inte för att sola på balkongen? Hotpants finns även som trosor, ibland med något fräckt tryck på rumpan. Många anser hotpants som det bekvämaste och även snyggaste alternativet, medans andra föredrar boxershorts när det gäller underkläder.

Många färger och material

Hotpants är många gånger färgglada med sömmarna och tyget i olika glada färger. Men så klart så finns de i klassiskt svart också för den mer diskreta eller praktiska. Många känner att de gärna vill ha färgglada träningskläder för att peppa sig själv så att det ska kännas roligare att gå och träna. Andra vill gärna ha svarta byxor för att lättare kunna variera topparna till dem. Hotpants finns både i en lösare stil och mer kroppsnära för den som så önskar. Hotpants finns i både mer prassligt material och mjukare material. Därav är de så populära även när man inte tränar.

Bestäm ditt syfte 

Då hotpants används för olika syften så finns de i många olika stilar och material. Om du tror du kommer att använda dem för båda så kan det vara bra att köpa flera så du alltid har de du behöver till hands. Det är också bra att ha olika par både i det material du föredrar för att träna i och det som är skönast för att gå hemma. Det kan vara roligt att ha färgglada hotpants men det kan också vara praktiskt att ha ett par svarta ifall de matchande topparna skulle ligga i tvätten. På så sätt kan du ha ett par som passar till alla toppar du har i garderoben. Så se till att ha denna populära och bekväma formen av shorts hemma som ett alternativ till jeansshortsen.Liknande sökningar
ASOS Hotpants
Svarta Hotpants
Jack & Jones Badshorts
Calvin Klein Kostymbyxor
Bershka Högmidjade jeans
Ilse Jacobsen Omlottkjolar
Paper Dolls Kjolar
Girl In Mind Skjortklänningar
New Look Midiklänningar
Gula Myskläder
Masai Skjortor
South Beach Skjortor
Free People T-shirts
Pepe Jeans Tröjor
Naomi Campbell Parfym
Hawaiian Tropic Solkräm
Bomb Cosmetics Duschkräm
Gillette Rakapparater
Makeup Revolution Foundation
Selected Boots
Ellesse Sandaler
Nike Canvas sneakers
Jaded London rea
Missguided rea
Weekday rea
Artwood rea
Birkenstock rea
Canada Goose rea
Casall rea
Dr Martens rea