Jeansshorts

Filter för Jeansshorts

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Jeansshorts

Jeansshorts, det bästa sommarplagget

Jeans går ihop med allt. Så när sommaren kommer lägger man undan sina vanliga jeans och plockar fram den kortare varianten, jeansshortsen. Precis som sina längre kusiner så passar de till allt och finns i alla färger och alla stilar. Det finns både längre och kortare jeansshorts så du kan välja om du vill vara mer eller mindre påklädd beroende på väder och stil. Jeansshorts kan ibland likna boxershorts eller hotpants i stilen men är då såklart i jeansmaterial och för lite mer vardagsbruk. Just i och med att jeansshorts passar till så mycket så är de det bästa sommarplagget att se till att ha hemma och även att packa med sig på semestern. 

Ett väldigt trendigt sommarplagg

Det många modebloggare och tidningar visat på sistone är hur jeansshortsen kombineras med ett linne och en lång cardigan i somrigt material. På detta sätt uppnår de en beachlook på ett sofistikerat sätt och du ser väldigt kvinnlig ut. Jeansshorts passar såklart även till den vanliga T-shirten och även är de perfekta att dra över bikinin på väg till stranden. Jeansshorts går aldrig ur mode och är därför perfekta att ha som ett stapelplagg i din sommargarderob.

Att köpa sina jeansshorts

Det finns många olika jeansshorts och kan därför vara svårt att välja de som är perfekta för dig. När man köper sina jeansshorts vill man tänka på vilken stil man vill gå efter och sin kroppsform. Om du till exempel vill ha ett par korta byxor men fortfarande vill täcka lite av låren bör man tänka på att köpa lite längre shorts. Om man är rädd att magen ska hänga över kanten så vill man inte ha lågt skurna jeans, utan man vill ha en så kallad hög midja. Sen måste man tänka på om de ska passa till ett speciellt plagg i din garderob och hur du vill att det ska se ut ihop. Om du däremot söker ett basplagg så bör du gå efter en enklare stil som kan passa till det mesta.Liknande sökningar
Blåa Jeansshorts
ASOS Jeansshorts
Bershka Jeansshorts
Burton Menswear Jeansshorts
Dr Denim Jeansshorts
Esprit Jeansshorts
Jack & Jones Jeansshorts
Lee Jeansshorts
Levis Jeansshorts
New Look Jeansshorts
Noisy May Jeansshorts
Replay Jeansshorts
VERO MODA Jeansshorts
Weekday Jeansshorts
William Baxter Jeansshorts
Gröna Jeansshorts
Röda Jeansshorts
Rosa Jeansshorts
Svarta Jeansshorts
Vita Jeansshorts
VERO MODA Prickiga blusar
Original Penguin Byxor
Ted Baker Chinos
Chiara Forthi Dunjackor
JDY Omlottkjolar
Forever Unique Festklänningar
Love Omlottklänningar
Pepe Jeans Klänningar
FIXONI Overaller
Jack & Jones Shorts