Skjortor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skjortor

Alltid välklädd med skjortor

Sedan länge har skjortor varit en del av människans garderob och så har det förblivit tills idag. Till exempel vänder man sig till fina skjortor för att se elegant ut på kontoret, när man vill hålla sig sval på heta sommardagar eller även som ett tillägg ovanpå en tajt topp. Du kan behöva en skjorta som passar dina blue jeans för en komplett look. Söker du alltid vara snygg på jobbet kan du investera i skjortor i olika färger för att matcha pennkjolen. Hur som helst, är skjortan ett basplagg som inte bör glömmas bort när man shoppar nya kläder!

Välj material efter stil

Du kan använda en skjorta under ett annat plagg, ensam eller som lager på andra kläder. När det kommer till skjortor kan du hitta en uppsjö av olika typer. Materialet i skjortan kan ha stor betydelse på din outfit. Strävar du efter en tuff och bossig look på jobbet, behöver du stilrena material, neutrala färger och/eller minimalistiska mönster. Vill du däremot se ledig och avslappnad ut kan du välja en skjorta i mjukt tyg med fint fall. Du kan hitta skjortor med djupa V-ringningar, lössittande och långa, korta och figurnära. Välj bland rent bomull, polyester, lite elastan för mer stretch och även skjortor i jeans. Det finns mycket mer att välja bland, dessa kan du hitta på webbutiker.

Rätt skjorta till rätt tillfälle

Skjortor passar bra till jeans om de är figursydda. Randiga skjortor ger en fräsch ready-to-go look. Du kan stoppa dem innanför jeans eller tygbyxor och sätta på ett skärp för att accentuera midjan. Söker du matcha en kjol kan du välja en skjorta i glansigt tyg eller klara färger. Fullborda din personliga still med handplockade accessoarer och fina skor. Du kan komplettera din garderob med en sidenblus och kanske en spetsblus som du kan variera med när skjortan inte passar eller ligger i tvätten.Liknande sökningar
Blåa Skjortor
AllSaints Skjortor
Burton Menswear Skjortor
Filippa K Skjortor
French Connection Skjortor
Happy Holly Skjortor
Jack & Jones Skjortor
Jaded London Skjortor
lindbergh Skjortor
New Look Skjortor
Only & Sons Skjortor
Ralph Lauren skjortor
Selected Homme Skjortor
Ted Baker Skjortor
Gröna Skjortor
Gula Skjortor
Röda Skjortor
Rosa Skjortor
Svarta Skjortor
Vita Skjortor
Under Armour Mössor
Pieces Sjalar
Mimou Mörkläggningsgardiner
Vita Strandkläder
Gant Byxor
Gant Dunjackor
Hollister Jackor
ONLY Festjackor
Rut&Circle Jumpsuits
Gula Shorts