Nattlinnen

Filter för Nattlinnen

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nattlinnen

Nattlinne är mer än bara ett sovplagg
Nattlinnet är ett av våra äldsta plagg som funnits med i flera århundraden. Från början var det exklusivt ett plagg som man använde till att sova i, att jämföra med dåtidens underklänning som fyllde samma funktion som nattlinnet på dagtid, men sedan mode började komma in i våra sov kläder har också nattlinnet blivit ett modeplagg. Det har funnits tidsperioder där nattlinnet har ersatt de vanliga klänningarna och det har varit ett high fashion statement att gå ut iförd inget annat än ett par stringtrosor, ett par nätstrumpbyxor och ett nattlinne i silke. Det har gått några år sedan dess, men det är en modefluga som brukar komma tillbaka med jämna mellanrum, vilket gör nattlinnet till ett utmärkt plagg att ha i garderoben.

Välj nattlinne efter funktion
Det finns många olika typer av nattlinnen, några är heltäckande och gjorda för att gosa ner sig i varma täcken under vinterhalvåret, då alla kläder man sover i bör vara mer än bara underkläder. Motsatsen till dessa praktiska plagg är såklart de nattlinnen som är gjorda, inte att sova i, utan som ett komplement till ett par snygga trosor och matchande bh. Dessa nattlinnen är oftast lite dyrare, men å andra sidan är de gjorda i lyxigare material än de som är åt det mer praktiska hållet och går ofta att använda längre än bomullsvarianterna. Dessutom är det värt att lägga lite extra pengar på ett nattlinne man kan ha i flera år istället för att behöva byta ut det stup i kvarten.

Var inte rädd för mönster

Det finns en skräckbild i mångas huvuden av de nattlinnen ens far- och morföräldrar använde när man var barn, de hemska kreationerna med massor av spets och blommiga mönster som aldrig riktigt gått att sudda ut ur minnet. Det ska man dock inte ha som anledning till att undvika att köpa ett nattlinne med mönster, det är det inget som helst fel på, så länge som man undviker de mer tantiga versionerna av plagget. Botanisera bland enfärgade, mönstrade och detaljerade nattlinnen för en snyggare och roligare natt.Liknande sökningar
Blåa Nattlinnen
Calvin Klein Nattlinnen
DKNY Nattlinnen
Dorina Nattlinnen
Magic Nattlinnen
Maidenform Nattlinnen
Tommy Hilfiger Nattlinnen
Triumph Nattlinnen
Röda Nattlinnen
Rosa Nattlinnen
Svarta Nattlinnen
Vita Nattlinnen
Puma Hattar
Tiger of Sweden Slipsar
Hasta Gardinstänger
Desigual Långärmade blusar
daisy street Orrebyxor
Missguided Orrebyxor
Monki Rutiga byxor
G-Star Bomberjackor
Reclaimed Vintage Skinnjackor
VERO MODA Jeansjackor
Chi Chi London Kjolar
John Zack Kjolar
VERO MODA Kjolar
Loyalty & Faith Jeansshorts
Carhartt WIP Skjortor
Blåa Boxershorts
Pieces Strumpor
Pimkie Undertröja