Pyjamas

Filter för Pyjamas

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pyjamas

Pyjamas – tvådelad favorit

Som klassisk nattdräkt känns pyjamasen lätt igen. Pyjamas består vanligtvis av två delar, en underdel och en överdel, som oftast går i samma stil. ”Tänker du på samma sak som jag B1?” Få missar väl den referensen till två populära bananer i blåvit-randiga pyjamas. B1 och B2:s klassiska pyjamas är ett typiskt exempel på hur en pyjamas kan se ut, med en långärmad skjorta och matchande långbyxor. Som den favorit pyjamasen är finns det förstås ett brett utbud i modeller för både damer och herrar, stora som små. Siden, flanell och bomull är vanliga material.

Kalas med pyjamas

Med många roliga mönster och gulliga tryck är det lätt att tro att pyjamasen hör ungdomen till, men det är så fel det kan bli. Butikerna varvar galna tryck och gälla färger med stilrena, enfärgade pyjamasmodeller i dyra material. Oavsett ålder och person finns det alltid en pyjamas som passar. Du väljer modell och tillfälle, och tillfällen finns det. Tänk lata söndagsmorgnar spenderade i en mjuk pyjamas och mysig morgonrock. Veckans fredagsmys blir betydligt mysigare om hela familjen samlas i soffan iförda pyjamas. De som kom på pyjamasparty var onekligen något på spåret. Livet blir lite bättre i pyjamas.

God start med pyjamas

Dina sovkläder spelar en avgörande roll för kvaliteten på din sömn, och därmed också, din dag. Välj därför pyjamas med omsorg. Tänk till exempel på att välja en lös modell som inte smiter åt och begränsar kroppens rörelser för mycket. Vilka sovkläder du föredrar påverkas också av årstiderna. För sommarmånaderna räcker det kanske med lättare pyjamasvarianten shorts och linne, medan en heltäckande flanellpyjamas värmer gott framför höstens brasa. Om typiskt skandinaviska svart normalt sett är ditt signum är nästa pyjamas en fantastisk möjlighet att go crazy. För vem vill inte ge utlopp för sin inre pyjamasrebell egentligen?Liknande sökningar
BUBBLEROOM Pyjamas
Calvin Klein Pyjamas
Disney Pyjamas
Dorina Pyjamas
La Redoute Pyjamas
Resteröds Pyjamas
Tommy Hilfiger Pyjamas
Rosa Pyjamas
Svarta Pyjamas
Vita Pyjamas
Levis Ryggsäckar
Roxy Väskor
Samsonite Axelremsväskor
tamaris Handväskor
Demeyere Stekpannor
MANGO Långärmade blusar
Missguided Vida byxor
Quiksilver Skidbyxor
Moschino Jackor
Produkt Kappor
Abercrombie & Fitch Jeans
BUBBLEROOM Kjolar
ONLY Midikjolar
Puma Midiklänningar
MANGO Shorts
Selected Homme Shorts
Selected Femme Tröjor
Solid Tröjor
Shiseido Skönhet och hälsa
NA-KD Boots