Filter för Toppar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Toppar

Topp

I varje basgarderob bör det finnas ett antal toppar att välja mellan. En topp är ett klädesplagg som täcker mer eller mindre av överkroppen. Det som är så kul med toppar är att det finns så många modeller att välja mellan. Vill man ha polokrage eller inte? Kanske linneband, volanger eller långa ärmar? Möjligheterna är oändliga. Några exempel på populära modeller är crop top, tubtopp, linne, body eller en helt vanlig, enkel tröja. En vanlig arbetsdag eller en kväll ute med kompisarna spelar ingen roll. Med en topp går det alltid att hitta rätta stilen.

Trendkänsligt it-plagg

Toppen kan vara det där lilla extra som en lyckad outfit behöver. Vem minns till exempel inte Sandy's topp i slutet av den amerikanska musikalfilmen Grease. Höga klackar, tighta byxor, och en åtsittande topp med korta ärmar som allt gick i svart är en ikonisk bild. Toppen är ett ständigt relevant plagg med trender som kommer och går. Se till exempel på halternecktoppen som flitigt bars av Spice Girls och alla andra tjejer på 90-talet. Redan under 2000-talet var toppen het igen. Det är ingen dum idé att spara den där toppen som man tröttnar på efter ett tag. Förr eller senare är just den toppen störst på modehimlen igen.

Variera looken med toppar

Man kan med fördel investera i ett brett antal toppar för att bredda sin garderob. Enkla toppar med korta eller långa ärmar är bra som basics, men passar också särskilt bra under klänning eller nattlinne för en trendig look som fungerar lika bra under dagens lunch som för kvällens middag ute. En transparent tunika bär du upp med en mindre topp undertill i matchande färg. Lösare toppar är överlag en snygg kontrast till tighta byxor. Tvärtom är den lilla toppen perfekt till ett par vida, höga byxor.Liknande sökningar
Blåa Toppar & Tunikor
Esprit Toppar & Tunikor
Me Too Toppar & Tunikor
Nanso Toppar & Tunikor
Whyred Toppar & Tunikor
Zizzi Toppar & Tunikor
Gröna Toppar & Tunikor
Röda Toppar & Tunikor
Rosa Toppar & Tunikor
Svarta Toppar & Tunikor
Blåa Toppar
Odd Molly Toppar
Saint Tropez Toppar
Gröna Toppar
Gula Toppar
Röda Toppar
Rosa Toppar
Svarta Toppar
Vita Toppar
Vita Toppar & Tunikor
Gestuz Vida byxor
Weekday Randiga byxor
BUBBLEROOM Jackor
Gant Vinterjackor
Whyred Jackor
B Young Jeans
Noisy May Högmidjade jeans
JOFAMA Mockakjolar
Vesper Maxikjolar
Vita Jeansshorts