Träningskläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Träningskläder

Boosta motivationen med rätt träningskläder

Att motion är nyckeln till ett hälsosammare liv vet de flesta. Detta till trots kan det vara svårt att hitta motivationen. Vad kan man göra för att boosta träningspeppen? Snygga och funktionella träningskläder är ett säkert kort för att förvandla träningen till en kul och positiv upplevelse. Glöm slitna joggingbyxor och tunga tröjor. Dagens utbud av träningskläder är gjorda av smarta material och finns i oändliga kombinationer av mönster och färg. Oavsett vilket mål man har med sin träning finns det inget som hindrar en från att skina med stil och personlighet ute i löparspåret, på gymmet eller varför inte på sin yogamatta.

Träningskläder – ett modernt basplagg

Tjusningen med träningskläder är den utmärkta kombinationen av form och funktion i ändlösa variationer. Den vinnande kombinationen har suddat ut gränsen mellan träningskläder och andra plagg. Under de senaste åren har särskilt träningstights i olika nyanser och spännande mönster blivit ett populärt plagg. Så populärt att tightsen till och med börjat användas även utanför träning till både vardag och hemmamys. Träningskläder har därmed på flera sätt blivit ett basplagg i dagens garderober.

Skapa din egen träningslook

Välj träningskläder efter tillfälle. Till exempel är yogakläder ofta lite mer ledigt utformade, medan löparkläder gärna får smita åt mer runt kroppen och minska luftmotstånd. För kvinnor är det särskilt viktigt att hitta en bra sport-bh som är anpassad för aktiviteten. Det krävs till exempel inte lika mycket stöd under lugnare träningsformer, medan det krävs lite mer stöd under löprundor och häftiga rörelser. Snygga outfits skapas enkelt med linne och träningstights i lysande färger och starka mönster. Våga gärna låta sport-bh:n sticka fram. För den som lutar mer åt lågmälda toner går det utmärkt att köra monokromt. "Less is more" fungerar även här. Huvudsaken är att kläderna får just dig att känna dig oövervinnlig.Liknande sökningar
Blåa Träningskläder
Abecita Träningskläder
Adidas Träningskläder
Áhkká Träningskläder
Björn Borg Träningskläder
Casall Träningskläder
Craft Träningskläder
FILA Träningskläder
Nike träningskläder
Puma Träningskläder
Röhnisch Träningskläder
Salomon Träningskläder
Shock Absorber Träningskläder
Under Armour Träningskläder
Gröna Träningskläder
Gula Träningskläder
Röda Träningskläder
Rosa Träningskläder
Svarta Träningskläder
Vita Träningskläder
Morris Bälten
Moccamaster Kaffebryggare
RGE Soffbord
Selected Homme Chinos
Dickies Jackor
Gina Tricot Stretch jeans
Gina Tricot Minikjolar
InWear Skjortor
Soaked in Luxury Linnen
Star Nutrition Träningstights