Nike träningskläder

Filter för Träningskläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nike träningskläder

Nike - träningsklädernas elit
Nike startade sitt företag genom att skapa och sälja skor för atleter under 70- och 80-talet. Till en början blev märket inte så uppmärksammat, men efter några år tog det fart. Den lilla butiken växte då snabbt till affärer över hela världen. Snart skapades även kreativa Nike träningskläder. Olika kollektioner har skapats för olika slags sporter. Där ibland finns träningstights och leggings i olika material som är speciellt designade för att uthärda och hjälpa under träningspassen. Nike har utvecklat en avancerad teknologi för att ta fram träningskläder i rätt material och design för att underlätta för idrottaren i hens arbete.
 
Ergonomi, en viktig del av Nikes kreationer
Det bästa med Nike träningskläder är de är både superbra och ursnygga. Nike har lyckats få funktionalitet och trendighet att gå ihop, vilket kan man se tydligt och klart på deras senaste kollektioner. Det viktigaste är materialen som används; unikt utvalda för varje plagg, med tanke på hur och när de ska användas. Tights, T-shirts, shorts, tenniskjolar med mera är alla gjorda i material med speciell formula. Det är detta som gör Nikes träningskläder så överlägsna andra märken.
Kanske kostar det lite mer att klä sig i kläder från Nike, men i längden kan det bli billigare. Ordinära träningskläder kan se hyfsat bra ut, men om tyget och vävnaden av materialet inte är det rätta kommer det att med tiden leda till skador under träningen. Till exempel tillåter inte vissa material att huden andas, så istället för att svettas ut alla toxiner så absorberar kroppen dem igen vilket gör att man mår sämre. Därför är en investering i Nike träningskläder också en investering i din hälsa.
 
Träning och trend
Ibland associerar man ordet träningskläder med tråkiga spandexbyxor eller tights med fånigt galna mönster. Nike har varken tråkiga eller fåniga träningskläder. Antingen är de elegant enfärgade i en diskret men snygg design som gör dem intressanta, eller så kommer de i ett oväntat hypercoolt mönster. Designen av tröjor, toppar, shorts och träningsbyxor har nått en ny nivå. Nike finner sin inspiration bland många olika kulturer och har skapat en uppsjö av modeller så att personer över hela världen kan hitta ett träningsset som passar just deras stil.
 
Matcha dina träningskläder!
Ett vanligt misstag som folk gör är att anta att deras utseende inte spelar så stor roll när de tränar. “Jag kommer ändå bli svettig och rufsig” tänker de kanske. Det finns faktiskt en stor fördel med att matcha sina träningskläder. En snygg träningsoutfit kan få dig att träna bättre. Hurså? Idrottsexperterna menar att klädseln faktiskt kan har en stor inverkan på prestandan. Det är ren psykologi.
Så skaffa dig en tröja eller T-shirt som passar tightsen eller shortsen. Skaffa en jacka som matchar och se till att träningsskorna inte avviker för mycket i färg. Se också till att kläderna du väljer passar figuren. Ditt val av kläder samt hur kläderna sitter på kroppen bidrar till en vilja att anstränga dig mer och att hålla ut längre. Som Nike själva säger; Just Do It.

Liknande sökningar
Nike kepsar
Nike Magväskor
Nike ryggsäckar
Nike Sportväskor
Nike Leggings
Nike Mjukisbyxor
Nike jackor
Nike Träningsbyxor
Nike Träningsshorts
Nike Träningstights
Nike Träningströjor
Nike Hoodies
Nike T-shirts
Nike Ankelstrumpor
Nike damskor
Nike Canvas sneakers
Nike Höga sneakers
Nike Basketskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
American Tourister Väskor
Masai Genomskinliga blusar
Saint Tropez Chiffongblusar
Lee Byxor
Spanx Byxor
Gianni Feraud Jackor
NLY Jackor
Y.A.S Kavajer
Gant Klänningar
Jumperfabriken Långärmade klänningar