Golfkläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Golfkläder

Golfkläder – lika stiligt som bekvämt

Långa dagar på golfbanan kräver sin man eller kvinna, och likaså sina golfkläder. Historiskt sett har golf varit en exklusiv sport med många regler kring vilka kläder man får bära på banan. På senare tid har dessa regler allt mer blivit övergivna, om än att vissa klubbar fortfarande håller hårt på traditionen. Traditionellt sett har den typiska golflooken varit pikétröja med krage och långbyxor alternativt kortbyxor under sommaren. Tillsammans med keps, handskar och ett par skor med bra grepp skapar man en fulländad outfit för nästa runda. Moderna funktionsmaterial och design gör dessutom att dagens golfkläder är lika funktionella som de är stilrena.

Byxor, kjol eller trendiga golftights

Vill du bli nästa Annika Sörenstam ska du satsa på den typiska golflooken som är både professionell och praktisk. Under varma sommardagar hittar du precisionen i en pikétröja matchad med ett par kortbyxor, eller varför inte en rak kjol i stretchmaterial. Den typiska golflooken är absolut inget måste. Föredrar man en mer avslappnad känsla rekommenderas att man satsar på ett set träningskläder som sitter bra och låter kroppen andas. Med så kallade golftights, träningstights med extra kompression, bär du en avslappnad, sportig look och känner dig fräsch genom hela rundan.

Svinga med stil

I jakten på det perfekta slaget spelar inte bara den mentala styrkan roll, utan också hur praktiskt förberedd du är på lång koncentration. Dina golfkläder får gärna vara i ventilerande stretchmaterial som följer kroppens form och tillåter fart i nästa sving. Kombinera med en keps som skyddar mot sol och en träningsjacka vid kyligare väder. Golfmodet sträcker sig även utanför golfbanan och pikétröjan bär du därför lika självsäkert utanför banan som på banan. Nya kollektioner av golfkläder lanseras varje år. Spana in trenderna, låt dig inspireras och skaffa dig en slagfärdig stil för nästa runda på golfbanan.Liknande sökningar
Rosenthal Kaffefat
By Malina Långärmade blusar
Esprit Blusar
Tom Tailor Byxor
French Connection Jackor
Replay Jeansjackor
Sixth June Skinny jeans
Y.A.S Omlottkjolar
Influence Skjortklänningar
Juicy Couture Tröjor
Pieces Koftor
Sacred Hawk T-shirts
Tom Tailor Hoodies
Under Armour Hoodies
Biodroga MD Dagkräm
NYX Läppennor
Yves Saint Laurent Läppglans
Ciaté Läppstift
French Connection Sandaler
Agnes Cecilia Sneakers
Adidas rea
Áhkká rea
Björn Borg rea
Casall rea
Champion rea
Craft rea
Ellesse rea
FILA rea
Glamorise rea
Nike rea