Skidkläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skidkläder

Bra åk med rätt skidkläder

Den omtalade skidsemestern kräver sin utrustning. Pjäxor och skidor ska med förstås, men också en uppsättning skidkläder. Oavsett om du vill utmana svarta backar eller bara njuta av naturen längs snöfyllda spår i vildmarken så behöver du kläder som håller värmen inne och vinden ute. Vanligtvis klär sig skidåkare enligt lager-på-lager-metoden där du kan använda en del av dina vanliga träningskläder. En investering i kombinationen underställ, mellanlager och ytterlager gör att du garanterat klarar av en varierande heldag ute på skidorna. Kvaliteten på varje lager är avgörande för att du ska få ut det mesta av din åkning, oavsett vatten, vind och temperatur.

Bygg åket lager på lager

När det gäller lager-på-lager-metoden finns det många sätt att variera sin outfit för att skidåket ska bli så bra som möjligt. Understället låter kroppen andas medan mellanlagret bestämmer temperaturen för dagen. Ytterlagret skyddar mot vatten och vind. När solen står på en fin vårdag räcker det förmodligen med en tunnare softshell-jacka överst, som är en slags träningsjacka lämpad för fritidsaktiviteter. Skaljackor har också blivit populärt att åka i då antalet mellanlager går att justera. Den fungerar därför utmärkt både i skidbacken och som vanlig fritidsjacka. För många kalla åk med sittliften och lugna turer är det dock inte helt dumt med en traditionell, fodrad skidjacka.

Praktiska detaljer som gör skillnad

Under skidsemestern är det flera saker som kan distrahera det perfekta åket. För varmt, för blött eller helt enkelt inte funktionellt. Lyckligtvis går det att undvika med rätt skidkläder. Skidkläderna ska låta kroppen andas och uppmuntra ventilation och hålla vind och vatten borta. En snöresår på skidjackan, som håller snön långt borta från magen, är guld värt. Skidåkning må vara en akt i nuet, men vi lämnar sällan mobil och andra värdesaker ifrån oss. Skidkläder med fickor och blixtlås löser detta galant.Liknande sökningar
Eastpak Väskor
Lexington Förkläden
JDY Kortärmade blusar
ICHI Kostymbyxor
Odd Molly jackor
Röda Jackor
Burton Menswear Slim jeans
ICHI Utsvängda jeans
Missguided Raka jeans
Tiger of Sweden Stretch jeans
Stylein Mockakjolar
By Malina Klänningar
Selected Långklänningar
Selected Femme Shorts
Escada Parfym
Maria Åkerberg Dagkräm
IsaDora Eyeliner
London Rebel Tofflor
Timberland Träningsskor
French Connection Tygskor
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Björn Borg rea
Casall rea
Champion rea
Craft rea
FILA rea
Glamorise rea